2777
2789

نامزدم الان گف که بیام دنبالت گفتم نه دیروز بودیم 

گفت پس من میرم با دو تا دوستام بیرون 

منم خوشم نمیاد بره نمیخامم محدودش کنم فردا عقده ای بشه

بهش اعتماد دارم ولی از یکی از دوستاش خوشم نمیاد ادم جالبی نیس😭😭😭

بهشم میگم میگه من پسرم هیچیم نمیشه 

الانم گفتم ۱۰ خونه ای بهش برخورده میگه خوشت میومد دروغ بگم 

نمیخاااااااام با اون دوستش بره😭😭😭چیکار کنم اخههه

میگه انقدری عاقل هستم که بتونم خودم تصمیم بگیرم

بگین چطوری بهش بگم دارم دیوونه میشم نمیخااااام بره😭😭😭😭درکم نمیکنه چقدر بدم میاد از دوستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر سرت کن،بپاشون از دور

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

خوب باید وقتاشو  با خودت پر کنی که وقت نکنه سراغ دوستاش بره 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
به این فکر کنید وقتی شما نبودید تو زندگیش...خودش از پس خودش برمیومده..وتجربه داره...پس حتما خودش مید ...

با هر نوع ادم چشم تو چشم شده ولی اصلا نه تو زندگی دخالت داده نه تحت تاثیر قرار گرفته

اصلا رفیق باز نیس چون حوصلش سر میره ۱۰ روزی یه بار میره   وگرنه بگم بیا دنبالم میاد

خب رک بگو تمایل نداری با اون دوستش در ارتباط باشه

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...