2777
2789
عنوان

پول چقد مهمه تو زندگي؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 77 پست
خیلی مهمه من واقعا همیشه اولین حقی که همسرم باید  برام فراهم کنه پوله  بعضی وقتا میگه اگه ...

🤔🤔 این خوبه خواهر ؟ که شما توی سختی و فشار اقتصادی تنها بزارید شوهرتونو ؟ 😳 

چه قدر عجیبه ! مثلا شما یه مشکلی براتون پیش بیاد شوهرتون بزاره بره ، ناراحت نمیشید ؟

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که میگن پول مهم نیست الکیه پول نباشه با اخلاق طرف میخوای شیکمتو سیر کنی با صداقت طرف میخوای ...

وقتي پول نيست اكثر رفتاراي همسرمو غير قابل تحمل ميبينم مدام گير ميدم دعوا ميكنم غر ميزنم ،از دست بچم كلافه ميشم ،انرژيم كم ميشه برا كاراي خونه و غذا پختن و به خودم رسيدن،جايي دوست ندارم يرم،مهمون نميتونم دعوت كنم و ....

اینایی که میگن پول مهم نیست الکیه پول نباشه با اخلاق طرف میخوای شیکمتو سیر کنی با صداقت طرف میخوای ...

به نظر من بی پولی و فقر بلایی سر آدم میاره که اخلاق و صداقتتم از بین میبره

🤔🤔 این خوبه خواهر ؟ که شما توی سختی و فشار اقتصادی تنها بزارید شوهرتونو ؟ 😳  چه قدر عجیبه ! ...

چرا هر مشکلی رو میشه تحمل کرد ولی بی پولی رو اصلا 

من همسرم رو خیلی خیلی دوست دارم ولی وقتی پول نباشه بودن باهم مشکل سازه .....

قبول کن 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

اگ پول بود خونواده عشق خواهرم نمیگفتن این دختره بدرد نمیخوره ک بشه ی داغ رو دلش 

اگه پول بود مامانم بخاطر نداشتن لباسشویی با دست لباس نمیشست عصب های دستش آسیب ببینه 

اگه پول بود داداشم از ۱۳ سالگی نمیرفت سرکار

وخبلی اگه های دیگ 

الان خواهرم تو آزمایشگاه کار میکنه داداشم مغازه داره وضع خوب شده ولی خب حسرت اونروزا رو دلمه🙁

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
وقتي پول نيست اكثر رفتاراي همسرمو غير قابل تحمل ميبينم مدام گير ميدم دعوا ميكنم غر ميزنم ،از دست بچم ...

دقیقا کنم اینجوریم

وقتی پول نداشته باشی که قسط بدی همه فکر رو ذکرت میشه چه جوری پول جور کنی و حوصله ات کم میشه و به همه گیر میدی و اعصاب نداری

اکثر طلاق هایی که تو ایران انجام میشه منشا همشون برمیگرده به پول

یکی رو میشناسم ۴۵ سالشه متاسفانه بچه بود مریض بود هیچکس خاستگاریش نرفت بعد که مریضیش خوب شد دیگه کسی باور نمیکرد که سالمه وضع مالیشون خیلی بده محله پایین شهر هستن خودش به من گفت برام شوهر پیدا کن خسته شدم از مجردی و تیکه شنیدن😔😔😔

اما یکی میشناسم ۴۰ سالشه حتی دیگه پریود هم نمیشه اما پولدارن هر روز کلاس های مختلف میره کلا زندگی شادی داره حداقل در ظاهر اینجوریه روزی هزار تا هم خاستگار داره ولی خودش جواب رد میده

میدونم الان میگید تو از باطنش خبر نداری شاید غم توی دلش داره خب درسته همه یه مشکلی دارن باز حداقل درد بی پولی نداره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خیییلی مهمه ، منو همسرم دریافتیمون باهم حدود ۶ _۶ و نیم میشد ، همسرم منو خیلی درک میکرد هر روز از سرکار میومد بهم میگفت که غذا درست نکن  شما خسته ای ، من از بیرون میگیرم و... الان شغل عوض کرده این ماه دریافتی نداره  تا ماه بعدی حقوق بگیره ، چون پول نداره دیگه نمیگه شام درست نکن ، بریم بیرون ، چی دوست داری بخرم و... باوجود اینکه میدونم بخاطر بی پولیه اما خیلی ناراحتم ی لحظه فکر میکنم چرا درکم نمیکنه، الانم زنگ زد که ی تیکه طلا بفروش بذار راحت زندگی کنیم بی پولی کلافه ام کرده

چرا هر مشکلی رو میشه تحمل کرد ولی بی پولی رو اصلا  من همسرم رو خیلی خیلی دوست دارم ولی وقتی پو ...

😳 هر کس عقیده ای داره و شما صاحب اختیار کارهاتونید اما من این موضوع رو خواهرانه عرض میکنم که زن و شوهر باید پشت هم باشن نه تنها توی غم ها و مشکلات بلکه توی شادی ها 

اینجور که شما گفتید ینی فقط شریک شادی ها و پولداری همسرتونید 

این اصلا درست نیست 

مشکلات مالی مخصوصا توی مشاغل بازاری خیلی پیش میاد چون درآمد ثابت نیست و ...

و شما که به همسرتون علاقه دارید باید تحت هر شرایطی کنار و هم قدم باشید باهم 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            

روز ولنتاين همسرم اصلا يادش نبود و براش مهم نبود ولي با دوستم رفتم يه عطر گرون برا خودم خريدم با يه كيك خوشكل و گل و اينا،بعدم اومدم خونه كلي با همسرم خوشرفتاري كردم و كلي بهمون خوش گذشت ولي وقتايي بوده كه پول نداشتم شوهرم اگه يادش نبود مناسبتي رو از غصه ميمردم و دعواي شديدي به پا ميكردم

😳 هر کس عقیده ای داره و شما صاحب اختیار کارهاتونید اما من این موضوع رو خواهرانه عرض میکنم که زن و ش ...

اره ولی خب همه ی غم ها اره 

ولی اصلا بی  پولی برام قابل درک نیست 😓😕

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤