2777
2789

سلام بچه ها من الان نزدیک دوهفته اس ک نمیتونم فالو یا لایک کنم هرچی هم برام کامتت انگلیسی میذارن باز ازاد نمیشم کسی میدونه دیگه باید چکار کنم 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

بعد ۲۴ ساعت حل میشه خودش

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
بعد ۲۴ ساعت حل میشه خودش

دوستم یکماه بیشتره ک ریپورت شده کلی کامنت گزاشتن براش ولی نشد ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۲۴ ساعت حل میشه خودش

خب نشده هنوز پریشب باز استوری گذاشتم ک برام کامنت انگلیسی بذارن.. بعد الان نمیتونم فالو کنم میگم ک الان نزدیک دوهفته اس

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
خب نشده هنوز پریشب باز استوری گذاشتم ک برام کامنت انگلیسی بذارن.. بعد الان نمیتونم فالو کنم میگم ک ا ...

با کامنت اینا نمیشه؛باید رمزتو عوض کنی

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
وای یعنی یکماه ممکنه طول بکشه 😏اخ چرا

نمیدونم اتفاقا الانم باز استوری کزاشته میگه من چکار کنم😀😀

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خب نشده هنوز پریشب باز استوری گذاشتم ک برام کامنت انگلیسی بذارن.. بعد الان نمیتونم فالو کنم میگم ک ا ...

آها متنِ تاپیکت و نخوندم .. فقط عنوان و خوندم 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
واقعا درست میشه؟! ازداخل همون تنظیمات اینستا؟؟ مرسی

بله 

به خاطر این که ربات ها رو بتونه حذف کنه ای اتفاق می افته. وقتی پسوردتو نو عوض می کنین مشخص میشه که  اکانت شما توسط ربات اداره نمیشه و مشکل حل میشه.