باشه گلم
۳ تا بادمجون تقریبا درشت یا ۵ تا متوسط رو شعله گاز کبابی کن همون موقع بزار تو بشقاب یه کاسه بزرگ برگردن روش ک عرق کنه پوستش راحت کنده بشه
بعد ک پوستشو کندی با گوشکوب بکوب ولی ن اونقدر ک له له بشه نمک و ادویه ترشی و سیاهدانه بریز
من واسه این تعداد تقریبا یه لیوان سرخالی رب انار خونگی ریختم سرکه هم به مقدار لازم ضاعقه ایه رب انارش
بریز تو شیشه درش رو ببند بزار داخل یخچال همون لحطه قابل استفادست ولی اگ میخای طعماش به هم دست بده بعد یکهفته درش رو باز کن