2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول مرغ میذارم بپزه بعد آبشو میریزم میشورمشون،بعد سیب زمینی پیاز گوجه و هویج رنده میکنم با مرغا ...

به به مرسی عزیزم❤

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
چجوری

من اندازه ی یه کاسه ی کوجولو لوبیا سبز داشتم.پختم.سیب زمینی مربعی خورد کردم.سرخ کردم.بعدباپیاز و تخم مرغ قاطیش کردم ادویه نمک قشنگ به اندازه ی کافی زدم.تخم مرغ هم یه دونه داشتم خخخ ولی خوب شد.دوتاهم میتونی بزنی.بسته به مزاجتون و نیاز موادت.ماهیتابه داغ شد باروغن.ریختم موادو.به نسبت موادت ماهیتابه بذاری روگاز.نه خیلی کوچیک.نه خیلی بزرگ.خیلی بزرگ باشه کوکوت میشه اندازه کاغذ اصلا خوب نمیشه.خیلیم کوچیک باشه خیلی کلفت میشه ممکنه خوشتون نیاد.یه اندازه ی مناسب😋😜من بااون موادم.ماهیتابه کوچیکه م خوب بود.دوسانت نقریبا ضخامت داشت.ارووم ارووم گذاشتم پخت که خوب مغزش بپزه.خام نباشه...حسابی هم بزنی موادو که خوب قاطی شه...

💚||•بیا و ایوان دلم را چراغانی کن•||💚

راستی اونایی ک دوسدارن من با ۳ تا بادمجون کبابی رب انار سرکه قرمز   ادویه ترشی و سیاهدانه  ترشی لیته درست کردم معرکه شد خالی خالی میخورم..گفتم اگ دوسدارید درست کنید همراه غذا هاتون نوش جان کنین..راز خوشمزگیشم بادمجون گبابی و رب انار ملسه

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
راستی اونایی ک دوسدارن من با ۳ تا بادمجون کبابی رب انار سرکه قرمز   ادویه ترشی و سیاهدانه   ...

دستورشو یکم دقیق تر بگو درست کنم شوهرم عاشق ترشی بادمجونه مرسی

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
دستورشو یکم دقیق تر بگو درست کنم شوهرم عاشق ترشی بادمجونه مرسی

باشه گلم

۳ تا بادمجون تقریبا درشت یا ۵ تا متوسط رو شعله گاز کبابی کن همون موقع بزار تو بشقاب یه کاسه بزرگ برگردن روش ک عرق کنه پوستش راحت کنده بشه

بعد ک پوستشو کندی با گوشکوب بکوب ولی ن اونقدر ک له له بشه   نمک و ادویه ترشی و سیاهدانه بریز

من واسه این تعداد تقریبا یه لیوان سرخالی رب انار خونگی ریختم سرکه هم به مقدار لازم  ضاعقه ایه رب انارش

بریز تو شیشه درش رو ببند بزار داخل یخچال همون لحطه قابل استفادست ولی اگ میخای طعماش به هم دست بده بعد یکهفته درش رو باز کن

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️