2777
2789
عنوان

خانوما و دخترایی ک میرن اپیلاسون

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 175 پست
خب واقعا تواین سن دیگه باید میگفت بنده خدا😅خیلی ازدخترا از۱۴ ۱۵ میگن بنده خدا دخترت تاالان صبرکرده

نه آخه همین امسال بیماریش شروع شده

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فک میکنم اگ درمورد این مسائل ازالان باهاش صحبت کنم روش بازمیشه برای مسائل بعدی😅😅یعنی پررو میشه

خب خیلی بازش نکن

گرچه خیلی از بچه ها میدونن و چیزی بروز نمیدن

ولی این مسئله انقدری به چیزای بعدی ربط نداره هورمونه دیگه

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
چی شده😢

کیست تخمدان 

الانم ک تنبلی تخمدان

بالا رفتن سطح هورمون مردانه

درخواست دوستی بدین

بگیم نوره؟از عطاری؟روش استفادشم لطف میکنی توضیح بدی

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
ان شاالله مشکلش به زودی حل شه🌺🌺 عزیزم بخاطر چی اینجوری میشن من خیلی میترسم

استرس؛ تغذیه نا مناسب مثلا هله هوله های بد ؛ بهداشت و ازینجور چیزا

ان شاالله مشکلش به زودی حل شه🌺🌺 عزیزم بخاطر چی اینجوری میشن من خیلی میترسم

مرسی ان شاالله مشکل همه مسلمونا حل شه ؛ آمین