2777
2789
حسابی تمیز کردم ولی مثلا دست شویی و گازو و ...که تمیز نمیمونه 

تمیز کردن اساسی مهمه. خرده کارها که رفتی بیمارستان یکی از اطرافیان برات تمیز میکنه. تمیز هم نکنی همون اول که از بیمارستان میاد غریبه همراهت نیست فوقش مامان یا مادر شوهرت هست که اونا هم خودشون شرایط رو میدونن دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازالان دارم کم کم تمیز میکنم باشوهرم انباری رو تمیز کردیم امشبم اتاق خواب تیکه تیکه فوقش چیزیم بم ...

من همه جا را تمیز کردم ولی خواهر برادرام که میان خیلی کثیف کاری و خراب کاری میکنن با بچه هاشون نگرانم فامیل شوهرم که میان خونه داغون باشه

تمیز کردن اساسی مهمه. خرده کارها که رفتی بیمارستان یکی از اطرافیان برات تمیز میکنه. تمیز هم نکنی همو ...

مادر شوهرو که روم نمیشه بگم دستشویی بشورخودشم نمیشوره  مامانمم نیست   

من همه جا را تمیز کردم ولی خواهر برادرام که میان خیلی کثیف کاری و خراب کاری میکنن با بچه هاشون نگران ...

بعدش برات تمیز نمیکنن؟؟؟! بیچاره خاهرای خودم یاخاهرشوهرم الانم میان خونم خودشون میارن جمع میکنن میبرن میشورن بهشون تذکر بده باید حواسشون باشه حداقل تواون شرایط

من قبلش خودم تمیز کردم همه جارو 10 روز خونه نادشوهرم بودم بعد برگشتم خونه خودمون.کارامو خودم کردم .ه ...

خانواده منم کمک نمیان میان دردسر درست میکنن برا ادم انقد ریختو پاش دارن و بچه هاشون بدن که دق میخورم تو بارداری ام میان تلپ میشن الانم خونه را برق انداختم میخوان میان دوباره برن باید با این وضعیتم کلی کار کنم

مادر شوهرو که روم نمیشه بگم دستشویی بشورخودشم نمیشوره  مامانمم نیست    

شوهرت بشوره عزیزم

طبیعی هستی یا سزارین؟

من تا روز زایمان خودم تنها کارهامو کردم. زایمانم طبیعی بود. ده روز مامانم پیشم بود. یه هفته هم من رفتم خونه مامانم. بعدش کلا کارهامو خودم کردم. با اینکه با مادرشوهر و جاریم تو یه خونه بودیم

بعدش برات تمیز نمیکنن؟؟؟! بیچاره خاهرای خودم یاخاهرشوهرم الانم میان خونم خودشون میارن جمع میکنن میبر ...

نه بخدا تازه انقد چلفتی هستن یه کاری ام میخوان بکنن کلی گند میزنن داداشمو زنش اومدن خونمون دست شویی بچه شون به گند کشیده بود مامانش دست نزد رو فرش کلی چیز ریخت به روی خود نیوردن خواهرمم همین طور فقط مثله ماست نگاه میکنن و میگن زحمت نکش ولی به عقلشون نمیرسه کار کنن بعد چون بزرگترن من نمیتونم چیزی بگم

شوهرت بشوره عزیزم طبیعی هستی یا سزارین؟ من تا روز زایمان خودم تنها کارهامو کردم. زایمانم طبیعی بود ...

طبیعی هستم اره بهش بگم انجام میده ولی خدا کنه شرایط خوب باشه 

اخی باید خودشون بفهمن

نمیفهمن انقد عذاب میکشم از دستشون که خدا میدونه خانواده شوهرم اینجور نیستن  منم نمیتونم بگم مادر شوهرم ریختو پاش اونا را جمع کنه که

طبیعی هستم اره بهش بگم انجام میده ولی خدا کنه شرایط خوب باشه  

انشاالله عزیزم

طبیعی راحته

من روز سوم زایمانم. با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودیم انقدر پله ها رو بالا و پایین کردم. داداشم خونمون بود دهنش باز مونده بود گفت زن من تا چهل روز دراز کشیده بود و تکون نمیخورد به خاطر سزارین. حالا تو بدوبدو میکنی 😆😆😆😆😆

[QUOTE=100886943]اره عزیزم خب بهشون بگو خانوادت خجالت نکش بسون بهشون یه جورایی[/QUOTEبه زنداداش چجوری بگم .زنداداشم خودش به تنهایی از یه بچه خراب کاریش بیشتره حالا فکر کن دوتا بچه م داره