2777
2789
سلام بچه ها. من این تو ذهنم هست که موقع اون رابطه ... حتی بچه خوابیده هم تو اتاق نباشه و نفس پدر و مادر در حین ... حتی رو بچه ای که خوابیده هم اثرات بدی داره. ولی الان مجبورم منبع حرفمو پیدا کنم. می شه اگه کسی می دونه کمکم کنه و منبع این حرف چه علمی و چه مخصوصا دینی رو اگه می دونه بهم بگه؟
خیلی ممنونم.
راستی طرف بچش 4 سالشه و می گه مثلا نصف شبا یا اصلا کلن موقع خواب روز و یا دم صبح که هر لحظه امکان داره بچش بیدار شه، می گه تا خوابه صاف بغلش هم می شه و مشکلی نیست. ولی منبع این حرف خیلی کمکک میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این چه کارایه ور دل بچه؟ منبع نمی خواد که. خب یا بچه رو ببرن یه اتاق دیگه یا خودشون. حرافا می زنن مردما. جای تعجب داره والله تو این دوره زمونه
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
یعنی نفس پدر و مادر شیطانیه او لحظات؟ پس قبلا که خونه ها یه اتاق بیشتر نبوده و سه چهار تا بچه داشتند چی کار میکردند؟ یا همین الان انای که خونشون یه اتاق بیشتر نیست چی ؟

بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا
روزا جان ظاهرا کسی حق نداره سوالی تو این سایت مطرح کنه فقط گله از خواهر شوهر و مادر شوهر و فحش دادن به شوهر مجازه خوب اگه کسی براش سوالی پیش میاد چرا نباید بپرسه
شما خودت وقتی بچه ات نوزاد بود میذاشتیش تو اتاق دیگه به کارت میرسیدی ؟ یا اینکه اینقدر رابطتون سرد بود که تا بزرگ شدن بچه به هم نزدیک نمیشدین این روزها میبینم هر کس هر چیزی میپرسه یک عده میان جبهه میگیرن و توهین میکنن با مزاجت سازگار نیست خوب نخون یا نظر نده مگه هر چیزی برای شما مهم بود باید برای دیگران هم مهم باشه خوبه والله
عزیران نفس ادم تو اون لحظه پاک نیست اگه بود که بعدش خدا غسل را واجب نمیکرد تا پاکمون کنه!
بعدش هم من تو یه کتابی فکر کنم ریحانه بهشتی خوندم که بچه از 10 روزگی میل جنسی را درک میکنه!!حتی درمورد لباس پوشیدن هم باید رعایت حریم بشه!حتی اون لحظه خاص اگه اتاق جدا نبودید باید یه پارچه روی صورت بچه بیاندازید.
دیگه این که از لحاظ علمی ثابت شده که هر انسانی تو خواب از صدای اطرافش الهام میگیره و حتی قدرت یادگیری مغز تو خواب بیشتره چون ضمیر ناخوداگاه ادم فعاله.الن برای ادم بزرگا هم یه سری بالشتهایی هست که توش ضبط صوت میگذارن تا تو خواب مثلا زبان یا قران پخش میکنه و طرف بعد از یکی دو ماه تو اون مبحث مهارت پیدا میکنه.تو نمایشگاه قران و نمایشگاه کتاب کودک چند تا قرفه بود که از اینا میفروخت.
اینم دلیل علمیش!!!!!
پس اون نفسی که روی احساس شما اثر میگذاره و حس خوبی میده خدای نکرده زبونم لال روی اون بچه به ظاهر خواب هم اثر میگذاره.
توروخدا اگه با کسی راحت هستید اینا را به اون هم یاد بدید ثواب داره.
دوست عزیز

منابع و مدارک این قبیل حرفا زیاد مشخص نیست، چون همه از این و اون شنیدن و کسی از جایی مطالعه نکرده که بنابر مطاله و تحقیق در احادیث و روایات بگه، شماهم میتونید اون روز خاص بچه رو خونه مادر یا پدرتون بزارید، یا الان دیگه اکثرا بچه هاشون مهدکودک میزارن تا بچه اجتماعی و صحیح تربیت بشه

ممنونم عزیزان که بهم جواب دادید. ببینید طرف قبول داره. اول اتاقشون یه دونه است و البته یه انباری مانن دارند که خب سخته و ناجور تو اون جا. ولی من یه جورایی مطمئنم منبع داره و دنبال منبعشم. طرف میگه می دونم خب بهتره که تو یه جای دیگه باشه ولی می گه وقتی الان بچه پا نمی شه و تازه بیشتر حرفش اینه که اون حدیثی که می گه برا موقع بیداری بچست که نباید حتی صدای نفس پدرر و مادر بهش برسه و موقع خواب هیچ ربطی نداره و هیچ اثری هم. حالا من با این حرفا کاری ندارم و فقط چون تو یه موقعیت بحثی یه جورایی بحث آبرو و اصلا معتبر بودن حرفام در میونه و بهم گفته واقعا منبع بهش بگم و ثابت کنم دربه در دنبال منبعم. راستی طرف می گه من الان این کارو می کنم و حتی جایی که اتاق جدا هم هست می گم وقتیی بچه خوابه، طوری نیست. ولی اگه واقعا مدرک برا این حرف باشه، خب این کارو نمی کنم.
بازم ممنونم.
عزیزم من چاپ 5 ریحانه بهشتیو دارم الان نگاه کردم تو صفحه 225 نبود. آیه قران هم نگفته که تو موقع خواب نفس پدر و مادر رو نباید بچه بشنوه. فقطط می گه بچه ها موقع رفتن به اتاق والدن در بزنن.