2777
2789

سلام خانما،دکتر بهم گفت کیست ریز دارم و قرص دوفاستون داد که از 15تا 25دورم بخورم،من اشتباه کردم و ی دونه قرص 5روز زودتر از زمانی گفته بود خوردم،دیشب باید شروع میکردم ب خوردن قرص که چنتا لکه دیدم،امروز شدید تر شده بنظرتون چکار کنم ،قطع کنم یا ادامه بدم تا ده تا تموم بشه؟؟

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقدارش الان زیاد شده رنگش ابتدا قهوه ای بود اما الان روشن تر شده،امشب دوباره قرص بخورم یا ن

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
ادامه دادنش فايده نداره قطعش كنيد و از اين به بعد سروقت بخوريد  اگه يك شب هم فراموش كنيد ممكنه ...

یعنی توی پریود نباید خورد؟

نه ديگه بذار از اول شروع كن دقيقا ١٥ سيكل

باشه عزیزم ممنون