سلام خانوما .پسرم 3/5سالشه...موقع بازی همش تخیلاتی بازی میکنه .مثلا میگه تو مریضی من دکتر و.یا مثلا الان مهمون میاد اینجا بشبن و...... شوهرم میگه زیادی خوب نیس ....نظر شما چیع؟
پسر بزرگم اینجور نبود خیلی ..این دیگه خیلی تخیلاتیه...ب خواهرم میگه بیا بازی اینجا مغازه هس بی ...
عزیرم خوب طبیعیه من خودم گاهیمیشم مریض دخترم میاد نقشدکتر یا من دختر میشم اون مامان همه بچه ها یه جور نیستن اما این نقشا داره ذهن پسرتونو کامل تر میکنه و باعث میشه اجتماعی تر بشه فهمش بیشتر بشه اونم خیلی کوچیکه اصلا مانعش نشو باهاش همراه شو شما بچه بودین تا حالا خاله بازی نکردین ؟مثلا مامان بشی و عروسکت بشه دخترت ؟
باور میکنی یادم نیس😆😑😑😑اره پسر منم همینجوره میگه مامان تب داری بابد ببرمت دکتر واینا..مثلا میگا ...
نه اصلا مانعش نشو سرخورده میشه تو روحیه بچه اثر میزازه الان دختر من ۶ سالشه داره داستان گه و شعرای من در اوردی میخونه و من خیلی خوشحالم اصلا شاید نویسنده شد چون یه عکسو میبینه قشنگ واسش چنتا جمله میده و شخصیتای تخیلی درس میکنه هوش بچه رو میرسونه من خودم یادمه خیلی دوس داشتم با گل اسباب باری اشپزخونه دزس کنم و نون بدزم الان نونام تو فامیل معروفه 😂😂
تازه دیروز پر میزد از این ور اونور میپرید میگفت من پروانه ام پرواز میکنم بیشتر روزا هم تحت تاثیر کارتونا میگه من پرنسسم مامان و تو خیالش میرقصه منم باید همراهیش کنم