2777
2789
عنوان

تخیلات کودک .بازی

188 بازدید | 14 پست

سلام خانوما .پسرم 3/5سالشه...موقع بازی همش تخیلاتی بازی میکنه .مثلا میگه تو مریضی  من دکتر و.یا مثلا الان مهمون میاد اینجا بشبن و...... شوهرم میگه زیادی خوب نیس ....نظر شما چیع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه خیلی ام خوبه که ذهنشو باز تر میکنه دختر من سگ جادویی ام داره دائم با عروسکاش حرف میزنه 

پسر بزرگم اینجور نبود خیلی ..این دیگه خیلی تخیلاتیه...ب خواهرم میگه بیا بازی اینجا مغازه هس بیا  چیز بخر ..لونم ب خورده بازی میکنه میگه ولم کن😯😃خستم کردی چقد رویایی هستی تو

پسر بزرگم اینجور نبود خیلی ..این دیگه خیلی تخیلاتیه...ب خواهرم میگه بیا بازی اینجا مغازه هس بی ...

عزیرم خوب طبیعیه من خودم گاهیمیشم مریض دخترم میاد نقشدکتر یا من دختر میشم اون مامان همه بچه ها یه جور نیستن اما این نقشا داره ذهن پسرتونو کامل تر میکنه و باعث میشه اجتماعی تر بشه فهمش بیشتر بشه اونم خیلی کوچیکه اصلا مانعش نشو باهاش همراه شو شما بچه بودین تا حالا خاله بازی نکردین ؟مثلا مامان بشی و عروسکت بشه دخترت ؟

عزیرم خوب طبیعیه من خودم گاهیمیشم مریض دخترم میاد نقشدکتر یا من دختر میشم اون مامان همه بچه ها یه جو ...

باور میکنی یادم نیس😆😑😑😑اره پسر منم همینجوره میگه مامان تب داری بابد ببرمت دکتر واینا..مثلا میگا اوندی ارایشگاه بیا موهاتو کوتاه کنم ..شوهرم میگه زیاده رویش خوب نیس مثلا شاید نیم ساعتو همیینطور خیالبافی میکنه 

باور میکنی یادم نیس😆😑😑😑اره پسر منم همینجوره میگه مامان تب داری بابد ببرمت دکتر واینا..مثلا میگا ...

نه اصلا مانعش نشو سرخورده میشه تو روحیه بچه اثر میزازه الان دختر من ۶ سالشه داره داستان گه و شعرای من در اوردی میخونه و من خیلی خوشحالم اصلا شاید نویسنده شد چون یه عکسو میبینه قشنگ واسش چنتا جمله میده و شخصیتای تخیلی درس میکنه هوش بچه رو میرسونه من خودم یادمه خیلی دوس داشتم با گل اسباب باری اشپزخونه دزس کنم و نون بدزم الان نونام تو فامیل معروفه 😂😂

دختر منم دوسال و نیمشه پدرمو دراورده 

تازه دیروز پر میزد از این ور اونور میپرید میگفت من پروانه ام پرواز میکنم بیشتر روزا هم تحت تاثیر کارتونا میگه من پرنسسم مامان و تو خیالش میرقصه منم باید همراهیش کنم 

طبیعیه

الهی و ربی من لی غیرک