دیشب من این پست رو می خوندم و اینقدر باهاش اشک ریختم کسی از جزییات دقیقش خبر داره؟؟؟
کسی از این خانم خبر داره و چطور مطلع شدین که فوت شده؟؟
https://www.ninisite.com/discussion/topic/5850/خوش-قدم-باج
ی
متن نوشته ایشون :::
::::
سلام من یک عمه خیلی مهربون و مومن دارم که اتفاقا سیار خیر خواه و دوست داشتنی است .ایشون حدودا 48 ساله اند و چند وقت پیش قرار شد که به طبقه اول خانه پدرم به عنوان مستاجر نقل مکان کنند . اما اشکال اینجاست که متاسفانه کلهم فامیل بر این عقیده اند که ایشون بسیار بد قدم است .!!!!همه فامیل از طفولیت عمه ام تا حالا هزاران داستان میگن که تا ایشون به دنیا اومد پدر بزرگشون فوت کرد و یا خانه شان را از دست دادن یا بیمارشدن یا در آستانه یه موفقیت حتمی شکست خوردن . اینها را مادر بزرگم هم قبول داشته و میگفته که عمه ام را هوویش جادو کرده و بیچاره عمه ام بعد از بیستوپنج سال زندگی متوجه این بد قدمی اش در خانواده همسرش هم شده و به قولی همه بدبختیها از وقتی عمه عروس اونها شده به وجود اومده . اون حتی سر عقد کسی نمیره چون هرکی عمه سر عقدش بوده بدبخت شده و سر عقد منم نیومده . خودش میگه حتی وقتی میخواستن تو بچگیش براش لباس بدوزن میگفتن این لباس مال منیژه نیسن تا چرخ خیاطی خراب نشه . خلاصه بد جوری خودشو بابت این قضیه باخته . حالا هم که داره میاد نزدیک پدرم اینها همه فامیل به بابا هشششششدار میدن !!!!!! من دلم براش میسوزه نمیدونم چه نظری دارید البته از نظر روانشناسی ساپورت میشه چون دخترش روانشناسی بالینی خونده اما واقعا جدا از خرافات عمه و حضورش بد شگونه . تا حالا با این قضیه برخورد کردین ؟ چکار باید کرد تا یه آدم پاقدمش سبک بشه ؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده !!این نینی سایت آدمو وسوسه میکنه که مشکل عمه اش را هم بگه تا راه حل پیدا بشه !!!!!!!!! ببخشید دیگه واقعا مشکل شده . من به عمه ام قول دادم براش یه کاری کنم . کمک