2777
2789

دیشب من این پست رو می خوندم و اینقدر باهاش اشک ریختم کسی از جزییات دقیقش خبر داره؟؟؟

کسی از این خانم خبر داره و چطور مطلع شدین که فوت شده؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5850/خوش-قدم-باج

ی

متن نوشته ایشون :::

::::

سلام من یک عمه خیلی مهربون و مومن دارم که اتفاقا سیار خیر خواه و دوست داشتنی است .ایشون حدودا 48 ساله اند و چند وقت پیش قرار شد که به طبقه اول خانه پدرم به عنوان مستاجر نقل مکان کنند . اما اشکال اینجاست که متاسفانه کلهم فامیل بر این عقیده اند که ایشون بسیار بد قدم است .!!!!همه فامیل از طفولیت عمه ام تا حالا هزاران داستان میگن که تا ایشون به دنیا اومد پدر بزرگشون فوت کرد و یا خانه شان را از دست دادن یا بیمارشدن یا در آستانه یه موفقیت حتمی شکست خوردن . اینها را مادر بزرگم هم قبول داشته و میگفته که عمه ام را هوویش جادو کرده و بیچاره عمه ام بعد از بیستوپنج سال زندگی متوجه این بد قدمی اش در خانواده همسرش هم شده و به قولی همه بدبختیها از وقتی عمه عروس اونها شده به وجود اومده . اون حتی سر عقد کسی نمیره چون هرکی عمه سر عقدش بوده بدبخت شده و سر عقد منم نیومده . خودش میگه حتی وقتی میخواستن تو بچگیش براش لباس بدوزن میگفتن این لباس مال منیژه نیسن تا چرخ خیاطی خراب نشه . خلاصه بد جوری خودشو بابت این قضیه باخته . حالا هم که داره میاد نزدیک پدرم اینها همه فامیل به بابا هشششششدار میدن !!!!!! من دلم براش میسوزه نمیدونم چه نظری دارید البته از نظر روانشناسی ساپورت میشه چون دخترش روانشناسی بالینی خونده اما واقعا جدا از خرافات عمه و حضورش بد شگونه . تا حالا با این قضیه برخورد کردین ؟ چکار باید کرد تا یه آدم پاقدمش سبک بشه ؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده !!این نینی سایت آدمو وسوسه میکنه که مشکل عمه اش را هم بگه تا راه حل پیدا بشه !!!!!!!!! ببخشید دیگه واقعا مشکل شده . من به عمه ام قول دادم براش یه کاری کنم . کمک

تو همین پست نوشتن که بعد از اومدن عمه ایشون این خانم سرطان گرفته و فوت شده صحت داره؟؟

<<<<تقریبا می می ناز بعد اومدن عمش به خونشون سرطان گرفت و بعد از دوسال دست و پنجه نرم ‌کردن با بیماری فوت شد😢😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوشته خوده این خانم بعداز گذاشتن این پست؟؟  

راست میگی شیوا جون ولی دیگه کار از موج منفی و این حرفها هم گذشته تقریبا هرکی که با عمه روبه روشده فوری یه چیزهایی رو از دست داده . همسرش هم تو 60 سالگی هنوز مستاجره و بعد از ازدواجشون تو ماه عسلشون از محل کارش که هواپیمایی بود اخراج شد بعد مادرش سرطان گرفت و ظرف سه سال هرچی داشتن و از باباشون به ارث رسیده بود خرج مادرشون کردن و آخر هم به رحمت خدا رفت . خود عمه با اینکه لیسانس است تا حالا هرجا کار کرده بعد از حد اکثر دوسال ورشکست شدن و باز بیکاره . خلاصه واقعا مثل فیلم سینمایی شده . باور کنین اگه فامیل ما برای شما هم از اتفاقهایی که به عمه ام مربوط میشه بگن شما هم برای برخورد با ایشون دچار تردید میشین !!!!!!!!!!!!!

می می ناز که خیلی وقته فوت شدن

عزیزم من همیشه مهمان می خوندم این سایت رو خیلی ساله الان همیشه مهمان بودم دیشب داشتم مطلب راجب خوش قدمی و این چیزا می خوندم یکهو اخرش دیدم ایشون فوت شدن خیلی قلبم درد گرفت خیلی غصه خوردم خواستم جزییاتش بفهمم چطوری فهمیدین فوت شده ؟؟؟ وقتی خودشون فوت شدند چطوری متوجه شودن اعضای این سایت؟؟

این بد قدمی درسته

طرف ما یه نفر هست که از بس چشاش شوره و بد قدمه چاه کن شده

مثلا میره سنگایی که چاه کنا نمیتونن بشکننش نگاه میکنه و نوازشش میکنهمیگه چه سنگ محکمی هستی😑😑 سنگه چند تنی از وسط ترک میخوره

لنتی 😑😑😃