2777
2789
عنوان

چرا بی بی چک من پر رنگ تر نمیشه

1264 بازدید | 43 پست

به نظرتون باردارم ؟ سه روزه بی بی چکم همین شکلیه کمر درد و حساس شدن سینه هارم دارم 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من کم رنگ تر هم شد... یادش بخیر چقد گریه کردم😅

به دکترم گفتم کلی دعوام کرد گفت بیبی به خاطر اینه بفهمی مثبته یا منفی بعد باید بری آزمایش! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

این ماه فقط ورزش کردم اصلا دارویی مصرف نکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم سر دخترم همینطوری بود . برو از بده خیالت راحت بشه .

وای یعنی میشه دخترم برگرده  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاقا کسی هس؟ 

من واژینیسمی هستم دیشب با سرنگ منی همسرم رو وارد بدنم کردم. دهم پریودیم بود. 

بنظرتون میشه باردارشم؟ 

بعد باید هرشب اقدام کنم؟ 

تورو خدا سرزنش نکنین درمان نشدم 4سال و خرده ایه تحت درمانم اما جواب نداد. تنها راهیه ک ب ذهنم رسید

عاقا کسی هس؟  من واژینیسمی هستم دیشب با سرنگ منی همسرم رو وارد بدنم کردم. دهم پریودیم بود.&nbs ...

عزیزم منم واژینیسم بودم ولی کامل درمان شدم دکتر خاصی هم نرفتم یه ذره رو خودت کار کنی از روان کننده و اسپری های بی حسی استفاده کنی مشکلت حل میشه بعید میدونم با سرنگ باردار شی اگه اصلا دخول ندارید ای یو ای کن باردار میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم واژینیسم بودم ولی کامل درمان شدم دکتر خاصی هم نرفتم یه ذره رو خودت کار کنی از روان کننده و ...

ممنون عزیزم. ولی ژل ها و داروهای بی حسی هیچ تاثیری نداش گلم. خسته شدم دیگه. گفتم شاید جواب بده. ی خانمی تو همین سایت با این روش باردار شده بود. خدا کنه منم بشم