یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واسه من کم رنگ تر هم شد... یادش بخیر چقد گریه کردم😅
به دکترم گفتم کلی دعوام کرد گفت بیبی به خاطر اینه بفهمی مثبته یا منفی بعد باید بری آزمایش!
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عاقا کسی هس؟ من واژینیسمی هستم دیشب با سرنگ منی همسرم رو وارد بدنم کردم. دهم پریودیم بود.&nbs ...
عزیزم منم واژینیسم بودم ولی کامل درمان شدم دکتر خاصی هم نرفتم یه ذره رو خودت کار کنی از روان کننده و اسپری های بی حسی استفاده کنی مشکلت حل میشه بعید میدونم با سرنگ باردار شی اگه اصلا دخول ندارید ای یو ای کن باردار میشی
فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عزیزم منم واژینیسم بودم ولی کامل درمان شدم دکتر خاصی هم نرفتم یه ذره رو خودت کار کنی از روان کننده و ...
ممنون عزیزم. ولی ژل ها و داروهای بی حسی هیچ تاثیری نداش گلم. خسته شدم دیگه. گفتم شاید جواب بده. ی خانمی تو همین سایت با این روش باردار شده بود. خدا کنه منم بشم