2777
2789
عنوان

چرا بی بی چک من پر رنگ تر نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 43 پست
ممنون عزیزم. ولی ژل ها و داروهای بی حسی هیچ تاثیری نداش گلم. خسته شدم دیگه. گفتم شاید جواب بده. ی خا ...

شوهرت مشکلی نداره با این که رابطه ندارید؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه بدبخت داره میسازه خخخ پا ب پام میاد دکتر میبینه جواب نمیگیرم 

انشالله مشکلت حل شه چقدر انسان با درکیه مننم چند ماه اول دقیقا این مشکل داشتم خداییش شوهرم خیلی مراعاتمو کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
روزای زوج پریودیم باید اقدام کنم یاهرشب؟ 

پریودت چند روزست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله مشکلت حل شه چقدر انسان با درکیه مننم چند ماه اول دقیقا این مشکل داشتم خداییش شوهرم خیلی مراع ...

مرسی عزیزم. اره خدا خیرش بده. 

خدارو شکر که مشکلتون حل شده. خدا همسرتو برات حفظ کنه 

این ماه فقط ورزش کردم اصلا دارویی مصرف نکردم 

سلام منم امروز بی بی اینشکل شد بعد سی ثانیه و امروز روز موعد پریم هست

اصلا باور نمیکنم 

چون فقط درد پری دارم

میترسم پری شم

👧🏼🧒👶
سلام منم امروز بی بی اینشکل شد بعد سی ثانیه و امروز روز موعد پریم هست اصلا باور نمیکنم  چو ...

منم درد پری دارم و کمر درد انشالله برای شما هم مثبته چند سیکلته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر 5 روزه س.  سیکلامم 25 روزه تقریبا

ببین روز 11 سیکلت تخمک گذاریته اگه میخوای اقدام داشته باشی 9-11-13 اقدام کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عاقا کسی هس؟  من واژینیسمی هستم دیشب با سرنگ منی همسرم رو وارد بدنم کردم. دهم پریودیم بود.&nbs ...

ببین اسپرم بیرون واژن خیلی زنده نمیمونه‌ شما روزای تخمک گذاریت و قبل و بعدش سریع اینکارو انجام بده شاید طول بکشه ولی نتیجه میگیری انشالله

عاقا کسی هس؟  من واژینیسمی هستم دیشب با سرنگ منی همسرم رو وارد بدنم کردم. دهم پریودیم بود.&nbs ...

اره فکر کنم بشی 

من اینجا دوسال پیش خوندم یکی اینجوری باردار شده بود 

👧🏼🧒👶