2777
2789

لطفا نصیحت نکنید یا نگید هستن کسایی ک با کمتر از اینم میتونن

خواهشا کمکم کنید بگید چطور برنامه ریزی کنم

😔واقعا ذهنم عاجزه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
هزینه هات چیه؟

میخوام یاد بگیرم چطوری برنامه ریزی و مدیریت کنم توی خرج کردن

میخوام بیشترین صرفه جویی باشه 

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم همیشه یه تومن خرجی برا یه ماه داریم البته به جز پوشاک ... یه تومن فقط برا خرد و خوراک .. کم و بیش به زور میرسونیم البته ما شهرستانیم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
ماهم همیشه یه تومن خرجی برا یه ماه داریم البته به جز پوشاک ... یه تومن فقط برا خرد و خوراک .. کم و ب ...

امیدوارم بتونیم

ما یک تومن برای همه چی میمونه

واقعا نمیدونم چیکارش کنیم اینو 😭😔

هرچيزي كه احتياج داري رو كاغذ بنويس 

اونايي كه ضروريات خونه هم هستن رو اگر نداري از فروشگاه تخفيف دار بخر و بذار 

چيزاي اضافي كه زياد ضروري نيست رو نخر عزيزم. ميوه هم از تره بار به اندازه ي تعداد خانواده تهيه كن اميدوارم زودي به ارامش برسي عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
امیدوارم بتونیم ما یک تومن برای همه چی میمونه واقعا نمیدونم چیکارش کنیم اینو 😭😔

اجاره خونه هم میدید؟

دیگه چاره نیست باید راه دستت باز نباشه. از بعضی چیزا باید بزنی. با این گرونی لعنتی هم پول به جایی نمیرسه. ما چای میخریم کیلویی 180😑😑😑😑😑

اگر برای خرج خونه است فقط نون وسبزی وماست یا پنیر البته مواظب باش زیاد خرج نکنی وگرنه پولی برای اب  و برق نمیمونه

آباد باشی ای ایران  آزاد باشی ای ایران  از ما فرزندان خود  دلشاد باشی ای ایران
امیدوارم بتونیم ما یک تومن برای همه چی میمونه واقعا نمیدونم چیکارش کنیم اینو 😭😔

وقتی یه تومن میگیری اول یه لیست از چیزایی که میخوای بنویس بعد برو فروشگاه که تخفیف داره تا جایی که میشه بخر ( مثلا من شیشه پاکن و این چیزا رو مارک خیلی خوب نمیگیرم همون گلرنگ معمولی میگیرم)

بعد بقیه پول بزار کنار بهش دست نزن تا باز میوه یا سبی زمینی چیزی کم اوردی برو بخر

ما تقریبا خیلی از وقتا هم خونه مامانم اینا چتریم😂 

گاهی اوقاتم پول کم میاریم از مامانم میگیریم ماه بعد بهش میدیم ... کلا خیلی سخته 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اگر برای خرج خونه است فقط نون وسبزی وماست یا پنیر البته مواظب باش زیاد خرج نکنی وگرنه پولی برای اب & ...

پول برای همه چی

یعنی کل زندگی رو باید باهاش بگذرونیم

توروخدا دعا کنید بتونیم

پول برای همه چی یعنی کل زندگی رو باید باهاش بگذرونیم توروخدا دعا کنید بتونیم

تقرییبا برای بیشتر مردم زندگی شده شعب ابیطالب خدا خودش به خیر بگذرونه اصلا دخل با خرج نمیخونه البته وضع از اینم بدتر میشه

آباد باشی ای ایران  آزاد باشی ای ایران  از ما فرزندان خود  دلشاد باشی ای ایران

عزیز قسط اجاره و هزینه های واجبتو جدا کن

بعد یه لیست بنویس از وسایلی ک لازم داری حتما تو این ماه بخری و تهیه کن

از مابقی پول یه صد تومن جدا کن برا ضروریات اگه پیش اومد 

باقیشو پنج قسمت کن اول هر هفته برو تره بار و تهیه کن

قبل خرید رفتن لیست غذا بنویس و خریدتو برحسب اون انجام بده خیلی کمکت میکنه

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره