2777
2789

امشب حالم خیلی داغونه خدایا حکمتت رو شکر چرا بنده هات اینجورین همه پول پرستن خدایا چه فرقی بین بنده هاته ب یکی اینقدر میدی ک بدترین ادمم باشه پیش همه میشه عزیزترین به یکی کمتر میدی میشه خار چشم همه تف هم طرفش نمیندازن

امروز رفتیم خونه مادر شوهرم خدا شاهده اصلا ب من و شوهر فلک زدم محل نمیذاشتن چسبیده بودن ب برادر شوهر و جاریم خواهر شوهرام ک جاریمو بردن تو اتاق تعریف به من محل ندادن بعدم ک اومدن پشتشونو کردن ب من اومدم خونه اینقدر گریه کردم سر کردم تو جون شوهر بدبختم😭😭

وقتی انقدر عوضین نرو خونسون که ناراحتت کنن.

چه ادمایی پیدا میشه بسپرشون به خدا

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان دیگه دوره ای شده که هر چی پولت بیشتر باشه احتراما بیشتره...

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
عزیزم الان دیگه دوره ای شده که هر چی پولت بیشتر باشه احتراما بیشتره...

ما اندازه خودمون داریم اما خونمون پایین شهره و شوهرم کارگر کارخونه

اونا ۲ تا خونه دارن بالا شهر شوهرش کارمند بانک خودشم

معلم دیگه خودت تصور کن اختلاف طبقاتی

ازین موردا زیاد برام پیش اومده....دلمو شکستن....الان به حالی افتادن ک صدبرابر از حال اونروزای من بدت ...

امشب دلم خیلی شکست بدبخت شوهرم اونم ناراحت کردم نمیدونستم سر کی خالی کنم

ناراحت نباش برا منم این چیزا زیاد پیش اومده اخرشم اومدن منتمو کشیدن

گفتنش راحته اما فراموش کردنش سخته

نمیدونی چقدر سخته وقتی دوتا جاری بغل هم نشستین همه فقط اونو مخاطب قرار میدن حرف میزنی اصلا نگاهت نمیکنن خیلی سخته😭