2777
2789

سلام مامانم امروز رفته سونو بهش گفتن کلیش پر از کیسته حالا باید بره سی تی اسکن .خیلی دلم شور میزنه لطف کنید براش دعا کنید 

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست

ان شاء الله که چیزی نیست و مامانتون سالم و قوی کنارتون باشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که چیزی نیست مامان منم مریضه برای مامان منم لطفا دعا کنید اصلا بیایم برای همه مامانهای مهربون دعا کنیم خدادهمشونو شفا بده و سایشونو و از سرمون کم نکنه الهی 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
انشالله که چیزی نیست مامان منم مریضه برای مامان منم لطفا دعا کنید اصلا بیایم برای همه مامانهای مهربو ...

انشالله😢

ممنونم توکل به خدا

اصلا نگرانيتو جلو مامانت نشون نده مادرا هميشه مظلوم واقع ميشن انگاربايد تمام بدبختياي دنيارو با اونا تقسيم كرد،مواظبش باش و فقط از اميدباهاش حرف بزن واقعاهم چيز نگران كننده ايي نيست من خيليارو ديدم كيست داشتن و دفع شدن 

اصلا نگرانيتو جلو مامانت نشون نده مادرا هميشه مظلوم واقع ميشن انگاربايد تمام بدبختياي دنيارو با اونا ...

اره جلوش چیزی بروز نمیدم چون همیشه نگرانمه  .اگه ی دونه کیست بود کمتر نگران میشدم گفتن پر از کیسته وباعث نارسایی کلیه میشه😔