2777
2789
اره طفلیا نمیتونم ازش بگذرم همین پدر بد بهتر از ناپدریه خوبه چه کنیم که همش باید بین بدوبدتر انتخا ...

آره بخدا 

ببین به جان خودم کلی خاستگار داشتم ولی پدرم به غریبه دخترنمیدادعمرا.خیرسرش اینم ازفامیلش😒

نه احترام سرش میشه نه اخلاق داره تازه عصبی هم هست.جلوبچه هام انقدکتک کاری میکنه که دخترکوچیکم انقدمیترسه اون لحظه تمام تنش میلرزه ازترس خدا ازش نگذره

خاص فقط خداس🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پدرت کار بدی میکنه بشین حرف بزن باهاش 

هزار بار گفتم .اون هفته خونشون بودم گفتم و حرف زدم باهاشِ. تا ک شوهرم اومذه میگ پسرم من ک نمتونم باهات حرف بزنم ک اینا میگن پروو میشی و سو استفاده میکنی 😐😐😐یعنی فقط گفتم خاک توسر من ک نشستم باتو نفهم حرف میرزنم و میگم شوهرم سرکوفت بهم میزنه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

اسی یه بار شوهرم موقع عصبانیت به بابام فحش داد

نمیدونی چقد چقد چقد چقد داغون شدم رفتم خونه مادرم تو تامیکام هس بازگو نکنم

میخوام اینو بگم که وقتی اینارو باحالت شوخی میگی کف میکنم

باورت نمیشه چقدر تو ذوقم خوروه ارزوی  خنده از ته دلوپ به دلم مونده

خیلی غمگین شدم

اسی یه بار شوهرم موقع عصبانیت به بابام فحش داد نمیدونی چقد چقد چقد چقد داغون شدم رفتم خونه مادرم تو ...

منم حالم بده بخدا هی میگم میخندم ک زیاد حرص نخورم گریه نکنم بشینم زار بزنم اخه بچه شیر میدم تاثیر میذاره روش😢

منم حالم بده بخدا هی میگم میخندم ک زیاد حرص نخورم گریه نکنم بشینم زار بزنم اخه بچه شیر میدم تاثیر می ...

کاملا درکت میکنم 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
😘

😘😘💓