2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر تنبل

327 بازدید | 24 پست

امروز پدرشوهرم اینا دعوتمون کردن بعد هر وقت میری خونشون کلا پذیرایی نمی کنن  نه شربتی نه چیزی بعد پدرشوهرم گفت برای ناهار جگر خریدیم بی زحمت خودتون درست کنید ، خواهرشوهرم و مادرشوهرم اینا همش میگن ما توان نداریم مریضیم و فلان جامون درد میکنه من سیخ کشیدم همه به ترتیب  اومدن خوردن و من مشغول کباب کردن بودم آخر از همه نشستم سر میز حالا این هیچ چون آخرین نفر بودم همه رفتن سیخها و همه چی عملا موند برای  من و من  شستم و همه در حقیقت در رفتن .جاری خودشیرینم من این همه پا گاز وایستادم میره لقمه بزرگ گرفت برای پدرشوهرم برد . حس بدی دارم . نگید که کار نکن و فلان و اینا چون یه جوری میگن که نمیشه جلوشون وایستاد همش میگن ما نمی تونیم و مریضیم  فلان کارو برای خودتون بکنید و اینا جاریمم که دیر اومد قشنگ نشست پاسفره وقتی اومد زودم پاشد رفت حس بدی دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت میخوام ببخشید ولی خاک برسرت.  خانواده شوهر عن منم همینجورن.  البته خواهرشوهرا گشادن مادره کار میکنه ولی اونقدر قیافه میگیره که غذا تو گلوی ادم گیر میکنه

روز به روز خوش اندامتر میشم.  خدایا شکرت.  خدایا مرسی
حس میکنم بهم توهین شده

چقدر اخلاقت منو یاد خودم انداخت. 😫😫

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

توخانواده شوهرمن همچین مشکلی بود هنوزمن عروسشون نشده بودم جاری کوچیکه روک گرفته بودن انگارنوکرشون بود دوتاجاریاومادرشوهر  اینم شوهرش گف تاهمتون پانشین نمیزارم زنم دست به سیاه وسفیدبزنه میگف بخوربروکنارازسفره هروقت همه کمک کردن توم کمک کن دیگ دعوایی شدواینادرس شدن

عزیزم یاد بگیر دیر برو زود بیا مثل جاریت 

واقعا روم نمیشه مادرشوهرم اینا همش پشت سرش میگن چرا دیر میاد مثلا ساعت دوو نیم میاد یا ساعت یازده شب واقعا رفتارش زشته تازه منم بخوام شوهرم نمیزاره

توخانواده شوهرمن همچین مشکلی بود هنوزمن عروسشون نشده بودم جاری کوچیکه روک گرفته بودن انگارنوکرشون بو ...

به خدا حال و حوصله دعوا ندارم چون میدونم خودمو خسته میکنم