باید اب پیاز بگیری کامل بعد چند ساعت بمونه تو یخچال موادت یخورده پودر نون خشک یا سوخاری هم بزنی سفتتر میشه
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سيخ ها رو خشك كن بذار توي يخچال كه خنك باشه، بعد خود موادتم توي يخچال بذار بمونه تا قشنگ سرد بشه. گوشتت چرب باشه و دوبار چرخ شده باشه. اصلا گوشتت و نشور🙊 اگه بشوري احتمال ريختنش بيشتر ميشه😑 آب پياز و قشنگ بگير تفاله اش و بريز تو موادت. شعله آتيش اول زياد باشه