2777
2789
عنوان

تبخال لب

18362 بازدید | 19 پست

همسرم تبخال زده گوشه لبش من لبشو بوسیدم امکان داره بزاق دهان منم به ویروسش آلوده بشه؟ تاحالا تبخال نزدم...جسارتا بزاق من با اندام تناسلی همسرم تماس داشت.

بله ممکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

وای چرا همچین کردی

اره ممکنه انتقال بده

قشنگ بشوره😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع تبخال خیلی احتیاط لازمه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اره تبخال لعنتی ویروسیه من هرماه میزنم دیگه خستم شده ازش اه .سیر استفاده کن

من تاحالا نزدم سیر بخورم ینی؟؟؟یه قرص بود خوردم اسمش نمیدونم توش 1000داشت از داروخونه خرید داد بخورم که نگیرم من

من تناسلیشو دارم بزار خوب شه بعد خودتو اسیر نکن قرص و پماد اسیکلوویر بخر و بزن به تبخالا.

واس اینکه من تبخال نزنم قرص1000شو خوردم دکتر گفت صبح و شب به همسرم که بخوره من خودسرانه خوردم شاید بشه پیشگیری کنم و نگیرم ...هعی وای چ حرکت اشتباهی زدیما ای بابا

همسرم کار بد کرد گذاشت ببوسمش کار بدتر من کردم وای استرس دارم نکنه اتفاق بدی بیوفته...😭

نه فرق دارن باهم من خیلی تبخال میزنم خیلی هم مطالعه کردم قرص یا پماد اسکییلویر و لبنیات بخصوص ماست،تبخال لب یا صورت مهم نیست زود خوب میشه،تناسلی بد و مسریه که فک کنم ویروسش با مال صورت متفاوته،فقط اگه احیانا دستت خورد به چشم و اینا نزنی که من دیدم تو نت چشم ممکنه تبخال بزنه،نگران نباش اگه گرفته بودی تا الان احساش میکردی