بچه داری فقط اولش سخته یا تا اخرش همینطوره من بچم ۱۸روزشه شبا خیلی گریه میکنه روزاهم با استرس میخوابم احساس میکنم افسرده شدم کلا میترسم بغلش کنم ی جورایی زندگیم ریخته بهم درست میشه شرایط یا تا اخر همینطور سخته؟
انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم. صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀 حامله نیستم 🚭🏳🏳🏳 بدرک که اونی که من میخامو نمیشه. بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده. بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی. بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد..... بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............ از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
خدا کنه سر دوماه خوب بشه همین ک دوساعت ی بار باید بهش شیر بدم سخته چون بد خواب میشم تا اروغشو میگیرم ...
پسر من شیر خشکی بود.شبا هر دو ساعت باید بیدار میشدم شیر درست کنم.ولی مطمعن باش تا دوماهش شه اروم میشه.بیشتر بچها همینن.من خودمم افسردگی گرفتم.اصلا سمت پسرم نمیرفتم.تا دوماه حتی شبا مامانم پیشش میخوابید
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
سلام مامانا...من باید دیروز پریود میشدم که نشدم و دلم یهو میگیره و ول میکنه سینه هامم نوکشون نه ولی یکم پایین تر از نوک درد میکنه ایا من بازدارم یا نه..؟
اره منم مامانم تا ۳روز پیش خونمون بود الانم خونشونم شبا برا خواب میرم خونه از شب بدم میاد از خونمون ...
منم اینجوری بودم.نزار افسرده شی.قرصای اهنتو حتما بخور.گرمی زیاد بخور.به خودت روحیه بده.خواهرم میگه من بچه دار شم،گریه کنه،ناراحت نمیشم،تحمل میکنم،چون پسر تورو دیدم،با اون همه گریه تا دوماهش تموم شد اروم شد.توهم مطمعن باش یه ماه دیگ راحت میشی
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜