2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 34 پست
خب میشه گریهاش.پسر من تا دو ماه فقط گریه میکرد.الان هشت ماهشه.فقط باید دنبالش باشم.هر دقه میوفته.دست ...

خدا کنه سر دوماه خوب بشه همین ک دوساعت ی بار باید بهش شیر بدم سخته چون بد خواب میشم تا اروغشو میگیرم قشنگ ی ساعتی بیدارم

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
خب میشه گریهاش.پسر من تا دو ماه فقط گریه میکرد.الان هشت ماهشه.فقط باید دنبالش باشم.هر دقه میوفته.دست ...

اره منم دخترم میخوابه می رم بیدارش میکنم دلم تنگ میشه براش😁

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😣😣😣 بی خوابی چی اون از کی درست میشه شبا هلاک میشم

تا شش ماهگی بچه خیلی اذیتی... تا خوابش برعکس بشه و شبها بخوابه روزها بیدار باشه

من تا ششش ماهگی دخترم از بیدارخوابی موهای خودمومیکشیدم ولی درست شد دیگه

بچه داری همش سخته ولی اولش سخت تره 

دوسال اول سخته بعدش خیلی بهتر میشه.البته مشکلات رفتاریشون اگه شروع نشه.البت از پنج شش ماهگی دیگه شیر ...

همش روزا رو میشمرم ک دوماهش تموم بشه

خدا کنه سر دوماه خوب بشه همین ک دوساعت ی بار باید بهش شیر بدم سخته چون بد خواب میشم تا اروغشو میگیرم ...

عادتش نده به باد گلو به شون بخوابونش تا خودش عارق بزنه

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

از بسته شدن نطفه تا ابد سخته...

خیلیییییییی سختههههههه.

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
خدا کنه سر دوماه خوب بشه همین ک دوساعت ی بار باید بهش شیر بدم سخته چون بد خواب میشم تا اروغشو میگیرم ...

پسر من شیر خشکی بود.شبا هر دو ساعت باید بیدار میشدم شیر درست کنم.ولی مطمعن باش تا دوماهش شه اروم میشه.بیشتر بچها همینن.من خودمم افسردگی گرفتم.اصلا سمت پسرم نمیرفتم.تا دوماه حتی شبا مامانم پیشش میخوابید

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
تا شش ماهگی بچه خیلی اذیتی... تا خوابش برعکس بشه و شبها بخوابه روزها بیدار باشه من تا ششش ماهگی دخت ...

😣😣😣 من وقتی گیجم میترسم اتفاقی براش بیفته اون شب گریه میکرد گیج بودم پاشو زدم ب دسته کریرش بدنم لمس میشه ی جورایی

سلام مامانا...من باید دیروز پریود میشدم که نشدم و دلم یهو میگیره و ول میکنه سینه هامم نوکشون نه ولی یکم پایین تر از نوک درد میکنه ایا من بازدارم یا نه..؟

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
😣😣😣 من وقتی گیجم میترسم اتفاقی براش بیفته اون شب گریه میکرد گیج بودم پاشو زدم ب دسته کریرش بدنم ل ...

قوی باش😊😊

سلام مامانا...من باید دیروز پریود میشدم که نشدم و دلم یهو میگیره و ول میکنه سینه هامم نوکشون نه ولی ...

بی بی بزن

پسر من شیر خشکی بود.شبا هر دو ساعت باید بیدار میشدم شیر درست کنم.ولی مطمعن باش تا دوماهش شه اروم میش ...

اره منم مامانم تا ۳روز پیش خونمون بود الانم خونشونم شبا برا خواب میرم خونه از شب بدم میاد از خونمون بدم اومده

اره منم مامانم تا ۳روز پیش خونمون بود الانم خونشونم شبا برا خواب میرم خونه از شب بدم میاد از خونمون ...

منم اینجوری بودم.نزار افسرده شی.قرصای اهنتو حتما بخور.گرمی زیاد بخور.به خودت روحیه بده.خواهرم میگه من بچه دار شم،گریه کنه،ناراحت نمیشم،تحمل میکنم،چون پسر تورو دیدم،با اون همه گریه تا دوماهش تموم شد اروم شد.توهم مطمعن باش یه ماه دیگ راحت میشی

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
😣😣😣 من وقتی گیجم میترسم اتفاقی براش بیفته اون شب گریه میکرد گیج بودم پاشو زدم ب دسته کریرش بدنم ل ...

الهی منم همینجوری بودم گیج میشدم که شوخرم رو بیدا میکردم میگفتم من دیوه نمیتونم و الان میفته از دستم

یا تا صبح بیدار بودم و چشم میکشیدم به در و التماس میکردم به خدایکی بیاد دو دقیقه اینو نگه داره من بخوابم

سعی کن روزها استراحت کنی