2777
2789
عنوان

وکس صورت برای اولین بار

621 بازدید | 10 پست

بچها من جمعه عقدمه تا حالا موهای صورتمو برنداشتم ب نظرتون وکس کنم جوش میزنم؟

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

شما اولین بار بعد از اصلاح جوش‌زدین؟

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  که هر ۶ ماه یه بارانجام میدم نسبت به بند خیلی بهتره وجوشم نمیزنم یه جورایی لایه برداریم میکنه پوست سفید تر میشه 

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

بستگی ب پدستت داره ولی اگ وکس کردی حتما بعدش سریع خیار رنده شده بذار رو کم شدن جوش ها خیلی موثره.

مبارکه خوشبخت شی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بستگی ب پدستت داره ولی اگ وکس کردی حتما بعدش سریع خیار رنده شده بذار رو کم شدن جوش ها خیلی موثره. م ...

خیلی ممنون عزیزم😘😍

وای عقدته نکن یدفه جوش بزنی بریزه بیرون صورتت

اره خیلی میترسم الان تو‌اراشگاه نشستم خود اراشگره هم میگه اولین بار با ژیلت بزن ولی میترسم موهای صورتم زبر شه

اره خیلی میترسم الان تو‌اراشگاه نشستم خود اراشگره هم میگه اولین بار با ژیلت بزن ولی میترسم موهای صور ...

با یبار که زبر نمیشه

من الان دوساله فقد تیغ میزنم هیچ تغییری نکرده صورتم

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

من همیشه شیو میکنم و با ژیلت پشت لبو ...برمیدارم ! هیج فرقیم نکرده صورتم 

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘