2777
2789
عنوان

کی دو روز اول بعد پاکی باردار شد بچش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 33 پست
۲۴ روزه یعنی تخمک روز ۱۰ ازاد شده...شما روز چندم اقدام بوده؟

روز اول بعد پاکی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چند تا تخمک داشتین یکی زودتر ازاد شده  من ۹۰ درصد اونایی  ک بعد پاکی باردار شدن پیر ب ...

من برعکسشو شنیدم که اسپرمهای وای میمیرن و ایکس ها بیشتر زنده میمونن وچون تا ازاد شدن تخمک یه هفته مونده روز اول بعد پاکی بچه دختر میشه

منم بچه قلیم همین زمان بود دختر شد الانم دختر میخام که روز اول اقدام کردم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
من برعکسشو شنیدم که اسپرمهای وای میمیرن و ایکس ها بیشتر زنده میمونن وچون تا ازاد شدن تخمک یه هفته مو ...

گاهی ی تخمک  زودتر ازاد میشه ادم متوجه ش نمیشه...ولی خیلی ها من دیدم  پسر شدن .انشالاه که به جنسیت دلخواه که میخواین برسین

الهم صل علی محمد و ال محمد