2777
2789
عنوان

بیاین بهم بخندین شدم سوژه مربیم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی ان شا الله قهرمانیتو بیای بگی تو استان 

مرسی قشنگم. یعنی نتیجه یکـماه تلاشم رو دیدم با اینکه فقط سه ماهه به صورت حرفه ای کار میکنم واسه همین اصلا  توقع نداشتم مقام بیارم بچه های دیگه همه کمتر از یک سال نبود که کار میکردن. اولین مسابقم بود

مرسی قشنگم. یعنی نتیجه یکـماه تلاشم رو دیدم با اینکه فقط سه ماهه به صورت حرفه ای کار میکنم واسه همین ...

افرین به پشتکارت .من سی سالمه قبل از ادواجم شنا میکردم .الان به نظرت برم دنبالش .دلم میخواد اصولی یاد بگیرم .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
افرین به پشتکارت .من سی سالمه قبل از ادواجم شنا میکردم .الان به نظرت برم دنبالش .دلم میخواد اصولی یا ...

اره برو عالیه منم دوسال ازت کوچکترم خیلی خوبه هم ارامش میگیری هم انرژی مثبت داره