2777
2789
عنوان

برم عروسی یا ن

205 بازدید | 23 پست

حدودا سه سال پیش مادر شوهرم ازدواج کردن با مردی ک زن داشت همه مخالف این ازدواج بودن ازجمله شوهرمن،مادرشوهرم با شوهرم قهر کرد وکلی تو این سه سال اذیتمون کرد.تو این مدت هم فامیمنم  شوهرم با من خیلی بد رفتارکردن انگار ک‌ من مقصر همه این مشکلات بودم،حالا عروسی دایی شوهرمه من گفتم نمیام ولی  مادرشوهرم هی میگه باید بیایی زشته،البته شوهرمن نمیخاست بره ولی داییش براش زنگ زد ک حتما بیا وازاین حرفا،حالا اون‌میخاد بره ولی من نمیرم،در ضمن پسرم هم ک بدنیا اومد هیچ کدوم از اونا نیومدن خونمون در صورتی ک من تو این مدت عروسی دختر خاله ودختر دایی شوهرم‌رفتم،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم چون نیومدن موقع زایمان ببینن نمیرفتم اگرم گفت بگو یادم نمیاد برا دیدن من اکده باشن ک منم احت ...

دقیقا منم‌همینو‌کفتم،گفتم باید احترام متقابل باشه،همه فقط از من انتظار احترام دارن ولی بلد نیستن احترام بزارن

یچیزایی دیگه بی احترامیه وقتی اونا احترام نمیزارن تو چرا خودتو باید پایین بیاری من باشم نمیرم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دقیقا منم‌همینو‌کفتم،گفتم باید احترام متقابل باشه،همه فقط از من انتظار احترام دارن ولی بلد نیستن احت ...

خجالت نداره همینو بگو بهشون زایمان ادم خیلی ت قع داره بیان😄

خودت سبک سنگین کن مسیله رو‌. شاید با رفتنت دل شوهرتو بدست بیاری شایدم بری بقیه بگن چقد سادس. ولی به ...

شوهرم اینم گفت هرجور ک‌خودت راحتی ،اگه بیایی وبعد اعصابت بریزه بهم نیا خب،ولی بازم فکراتو بکن،