2777
2789

واااای احساس کردم تو دامداریم خخخخخ

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ مگه کجایی؟

گنبد ما خودمون گاو قربونی میکنیم هفت نفره فکنم همسایه ها از دم بزن

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
مگه برره زندگي ميكني؟!😂

خخخخ عید قربانه دیگهههه شهره گلستانی ام

اوووو گنبدیا خیلی زیاد قربانی میکنن

خوشبحالتون😁

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده 😔
خوشبحالت من هیچ خبری نیس همه خوابن امروز تعطیله؟؟؟

چرااا اینجا همه زود بیدار شدم دارن قربونی میکنن

گاو قربونی میکنید؟؟؟بعد اینهمه گوشتو چکار میکنید اصن گوشت گاو کی میتونه بخوره اخه بعدشم گوسفند باید ذبح بشه