دوستان من یه پولی پس انداز دارم ک جز خودمو ی شخص دیگه هیچکس ازش خبر نداره حالا حس میکنم این شخص داره همش نقشه میریزه که من ب عنوان قرض بهش بدم چندباره میگه منم گفتم باشه تا الان ی مقدار بهش دادم حالا میگه همشو بده توروخدا احتیاج دارم بهت برمیگردونم از طرفی هم میدونه من اون پول احتیاج ندارم تو عمل انجام شده دارم قرار میگیرم بگین چه بهونه ای بیارم ک تابلو نباشه و اون ناراحت نشه
گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا حرف بقیه براتون مهمه ؟؟؟ خب تو الانم ترسیدی هم از اینکه ناراحتش کنی هم از اینکه بهش بدی و پس نده که این طبیعیه و عقلت باعث به وجود اومدن این حس شده
من بخاطر اینکه اون داره همش نقشه میریزه که پول لازمه و با قربون صدقه هاش میخواد منو گول بزنه خیییییی ...
میدونم عزیزم اگر احتیاج داشت اصلا نیازی به درخواستش نبود قطعا همه همینطورین این حس ابله بودن به ادم میده که طرف با تعریف یا تحریک بخواد از آدم چیزی درخواست کنه