2777
2789
عنوان

خانومای خوش برخورد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 30 پست
اگه بدی حالا حالا ها بهت برنمیگردونه چون میگه نیاز نداره ولش کن خیلی بعضیا پرو ان بگو ببخشید از ای ...

خودمم میدونم

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطرم رک بگو نه.

اینجوری برای همیشه راحت میشی.

قوی باش.

من یه دوستی داشتم حداقل ماهی یه بار بهم زنگ میزد و پول میخواست.

تا یک بار بهش گفتم نه و برای همیسه رفت.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
اگه برمیگردونه بدینش...اگه دودلی بگوشوهرم لازم داشت دادمش..

نه برنمیگردونه . 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
نمیخوام ناراحت بشه. بعدش مطمئنم میگه تو ترسیدی دلشو نداشتی پول بدی 

فدای سرت ک ناراحت میشه

تو بخوای بدویی دنبال پولت خوبه؟

من واقعا چند بار ب ی نفر اعتماد کردم لازم داشت بهش قرض دادم پدرمو دراورد دقم داد برام عبرت شد

نمیخوام ناراحت بشه. بعدش مطمئنم میگه تو ترسیدی دلشو نداشتی پول بدی 

چرا حرف بقیه براتون مهمه ؟؟؟ خب تو الانم ترسیدی هم از اینکه ناراحتش کنی هم از اینکه بهش بدی و پس نده که این طبیعیه و عقلت باعث به وجود اومدن این حس شده 

به نطرم رک بگو نه. اینجوری برای همیشه راحت میشی. قوی باش. من یه دوستی داشتم حداقل ماهی یه بار بهم ...

پولی ک قبلا بهش دادم چطور ازش بگیرم

پولی ک قبلا بهش دادم چطور ازش بگیرم

پول پس گرفتن سخته واقعا. من چند بار مبتلا شدم. 

من نمیدونم رابطه ات با اون چیه. یا چه مبلغی بهشدادی. اما یه وقتایی باید از خیر اون پوله بگذری واسه حفظ شخصت خودت

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
چرا حرف بقیه براتون مهمه ؟؟؟ خب تو الانم ترسیدی هم از اینکه ناراحتش کنی هم از اینکه بهش بدی و پس نده ...

من بخاطر اینکه اون داره همش نقشه میریزه که پول لازمه و با قربون صدقه هاش میخواد منو گول بزنه خییییییلی ناراحتم . اگه میدونستم واقعا احتیاج داره بهش میدادمش. یه دوست پولکی حالا میخوام پول قبلیمم ازش بگیرم چی بگم بهش؟

ارتباط باهاش چیه؟؟؟ 

هم فامیلیم هم دوست مثلا

من بخاطر اینکه اون داره همش نقشه میریزه که پول لازمه و با قربون صدقه هاش میخواد منو گول بزنه خیییییی ...

میدونم عزیزم اگر احتیاج داشت اصلا نیازی به درخواستش نبود قطعا همه همینطورین این حس ابله بودن به ادم میده که طرف با تعریف  یا تحریک بخواد از آدم چیزی درخواست کنه 

اگر فامیل هستین که مشکلی نیست، چند وقت میشه که بهش قرض دادین؟

یکی دوماهه. اصلا حرفی از برگردوندنش نمیزنه .