2777
2789
عنوان

خانومای خوش برخورد بیاین

170 بازدید | 30 پست

دوستان من یه پولی پس انداز دارم ک جز خودمو ی شخص دیگه هیچکس ازش خبر نداره حالا حس میکنم این شخص داره همش نقشه میریزه که من ب عنوان قرض بهش بدم چندباره میگه منم گفتم باشه تا الان ی مقدار بهش دادم حالا میگه همشو بده توروخدا احتیاج دارم بهت برمیگردونم از طرفی هم میدونه من اون پول احتیاج ندارم تو عمل انجام شده دارم قرار میگیرم بگین چه بهونه ای بیارم ک تابلو نباشه و اون ناراحت نشه

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو به يكي از بستگان قرض دادم شما كورد هستي ؟

منتظره که من تا ۲۵ براش بریزم همش داره ازم تعریف میکنه قشنگ معلومه میخواد گولم بزنه

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
طلا بخر باهاش  بگو طلا خریدم

اخه نمیخوام خرجش کنم اصلا 

چرا بهانه ؟؟؟ نه گفتن رو یاد بگیر بدونه رو دروایستی بگو نه تو برای من عزیزی ولی من صلاح نمیبینم اینک ...

من دوست دارم اینجوری باشم   

ولی چون نیستم این پیشنهادو ندادم 

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره
منتظره که من تا ۲۵ براش بریزم همش داره ازم تعریف میکنه قشنگ معلومه میخواد گولم بزنه

اگه بدی حالا حالا ها بهت برنمیگردونه

چون میگه نیاز نداره ولش کن خیلی بعضیا پرو ان

بگو ببخشید از این طلاعه خوشم اومد گرفتمش شرمنده

چرا بهانه ؟؟؟ نه گفتن رو یاد بگیر بدونه رو دروایستی بگو نه تو برای من عزیزی ولی من صلاح نمیبینم اینک ...

نمیخوام ناراحت بشه. بعدش مطمئنم میگه تو ترسیدی دلشو نداشتی پول بدی 

من دوست دارم اینجوری باشم     ولی چون نیستم این پیشنهادو ندادم

باید اینجوری بود من از بچگی اینطوری بودم قبلا خیلیام ازم ناراحت میشدن ولی در عوض الان دوستای واقعیتری دارم و میدونم قبلیا اگر واقعا دوستیمون مهم بود و منو دوس داشتن بخاطره همچین مسئله رابطه دوستیمون رو خرابش نمیکردن