2821
2789

سلام عزیزم من سال 94 بیمارستان امام زمان زایمان کردم بیمارستان خوبیه ولی از هزینش اطلاعی ندارم اون موقع واسه من 900 تموم شد البته دکتر خودم رو سرم بود 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رفتی ؟ هزینش چجوریه ؟ دکتر میاد یا ماما واسه زایمان

من برای بچه دومم رفتم ...ماماهمراهم داشتم ...دکترمتخصصم میاد نگران نباش...بدیش اینه که برای زایمان طبیعی روشای بی دردی نداره

اصلا که نه دیگه بی انصافیه...شانست بگیره شلوغ نباشه خوبه

من ی روز بچم تکون نخورد دکترم فرستاد بیمارستان 17 شهریور تا قلب بچه اکو کنه و زیر نظر باشم وااااای اصلا ی وضعی بودا اصلا توجهی نمیکردن به اونایی که دارن زایمان میکنن ی خانمه 24 ساعت تموم فقط درد میکشید هیچ کسم رو سرش نبود مامانش داش دق میکرد میگف تو رو خدا کمکش کنید اصلا گوش نمیدادن چیزی ک من خودم دیدم دیگ نمیدونم شاید الان بهتر شده باشه ولی خیلی شلوغم هس چون دولتیه 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
من ی روز بچم تکون نخورد دکترم فرستاد بیمارستان 17 شهریور تا قلب بچه اکو کنه و زیر نظر باشم وااااای ا ...

عزیزجان بچه اول اونجانبود که...حالافکرکردی بهترین بیمارستان باشه اون خانوم عین 24ساعت دکترکنارشه بخداخیلی فرق نمیکنه...تجربه شو دارم...یه بنده خدایی توفامیلامون شوهرش 4 5تومن حقوقشه میاد17شهریور...میگه چرابیخود مول بریزم توحلق دکترا تازه سزارینم هست

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز