2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رمامنتیک😂😂😂اییییی جانم😍😍😘😘

خیلی سال گذشته حدود هشت ساااال

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
ااااخییی حالا مگه شما همه چیز تمامی؟😞😕😐

خیالت راحت. مرد همه چیز تمام اصلا نداریم.   همه یک نقصی دارن

یک پسر کنجکاو هستم.   بدبین نباشید، شاید عضویت من تو این سایت کمک کنه رفتار بهتری با جنس مخالفم داشته باشم.   
امشب ماشششششالله همش ذکر و خیر مردای همه چیز تمامه. 

تو این دور زمونه مرد همه چبز تموم پیدا نمیشه،بیشتر ب خانوم شباهت دارن تا مرد ماشالللللللله ،والا بیشتر از خانوما ب خوشون میرسن اصلاح میکنن مو رنگ میکننو....البته توهین نباشه همه مردا هم اینحوری نیستن

تو این دور زمونه مرد همه چبز تموم پیدا نمیشه،بیشتر ب خانوم شباهت دارن تا مرد ماشالللللللله ،والا بیش ...

چی بگم والا. مسئولین باید رسیدگی کنن  

یک پسر کنجکاو هستم.   بدبین نباشید، شاید عضویت من تو این سایت کمک کنه رفتار بهتری با جنس مخالفم داشته باشم.   
اره والا،یعنی خودت اعتراف میکنی که همه چیز تمام نیستی؟😞😕البته من ی همه چیز تموم تو زندگیم دارم☺

هرکسی بگه من همه چیز تمامم قطعا نادونی خودشو نشون داده.    خدا برات حفظش کنه همه چیز تمامتو

منم میگم همه چیز تمومه خودش نمیگه😂😂

خیلی هم خوب. خدا بزرگه. برای ما هم بالاخره یکی پیدا میشه.