2777
2789
عنوان

دوستان میشه یه لحظه بیاین

177 بازدید | 10 پست

سلام من همسرم تو این شرایط گرونی ورشکست شد تولیدی داشتن یه سرمایه کوچک جور کردم طلاهامو فروختم گذاشته بودم واسه درمان ناباروریمون ۹ساله ازدواج کردیم و بچه دار نمیشیم فروختم دادم  شد نزدیک ۱۶ میلیون یه درصدی با چند نفر شریک شده تو تولیدی حالا من پیج و کانال زدم واسه تک فروشی بتونم حداقل پول که دادم و کم کم جمع کنم اگه خدا بخواد یک ماه کانال و پیج زدم ولی یک دونه مشتریم نداشتم نظرتون چکار کنم جناسشم واقعا خوبه و پولی که از اونجا در میاره چون سرمایش کم بوده به زور خرج خونه و اجاره رو میدیم کسی پیشنهادی داره واسه پیشرفتم ممنون اگه راهنمایی کنید 

امضاء خدا پای آرزوهایتان🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکار شدنیه ولی زمان بره به نظرم اینکارو کنار یه  شغل اصلی باید داشته باشید و و این که برای تب ...

فعلا اصلا شرایطشو ندارم هزینه کنم هزار تومانم هزار واسمون  

امضاء خدا پای آرزوهایتان🙏❤