2777
2789

خودش داشته باشه.چیکارکنم؟یه بارم نشسته بودم پیش شوهرم.خواهرش زنگ زد روگوشیش یه چیزی گفت بعدگفت به زنت نگیاااااا....منو میگییییی داشتم اتیش میگرفتم باشوهرمم دعوام شد بعد شوهرم مجبورش کرده بود بیاد عذرخواهی کنه.اومد ولی ازاون روز هی میگم نکنه زنگ بزنه باز یه چیزایی بگه بعد بگه زنت نفهمه......خلاصه بدبین شدم بهش

چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁 چقدر هم که شوهرت بهت نگفت

نه باباشوهرم نگفت ک.من خودم شنیدم.صداش بلندبود.ازاین لجم گرف دیگه.بعد ک گف همون موقه شوهرم صداگوشیش روکم کرد

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
در اکثر مواقع توی هر خانواده ای یه مادر یا خاهر دیکتاتور هست،سخت نگیر ،دایورتشون کن

اخه شوهرمم یه جوریه اب میخواد بخوره باید اون درجریان باشه.بخدا دارم داغون میشم دیگه.

اخه شوهرمم یه جوریه اب میخواد بخوره باید اون درجریان باشه.بخدا دارم داغون میشم دیگه.

من یه خاهرشوهر همسنم دارم شیطان به معنای واقعیه کل خانوادش زیردستشن و قبولش دارن اما من از اول خودم بودم و دایورتش کردم از این مدلاس که هر چی بهش خوبی کنی به چشمش نمیاد ،دوری و دوستی و انتخاب کردم و خلاص