2777
2789
عنوان

بی احترامی های همسر

285 بازدید | 20 پست

سلام.یازده ساله ازدواج کردم و دوتا دختر دارم.اما شوهرم هرچند وقت یکبار بهم بی احترامی می‌کنه و فحش میده.تاحالا چند بار هم گفته برو ازخونه بیرون یا گفته طلاق بگیر.واقعا دیگه خسته شدم.امروز به سرم زده بود برم یجا خودمو سر به نیست کنم.به دختر بزرگم خیلی گیرمیده و کتکش میزنم.من که از دخترم دفاع میکنم به من فحش. میده.انقدر گریه کردم که حدنداره

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تورو خدا بزارید پدرا بچه هارو تربیت کنن وقتی دفاع میکنید از دخترتون نمیدونید چه ضربه ای در اینده خواهید خورد

شاید دعوا کنه ولی کتک رو از لج شما بزنه

به دخترتون بگو رو نقطه ضعف پدرش دست نزاره

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
تورو خدا بزارید پدرا بچه هارو تربیت کنن وقتی دفاع میکنید از دخترتون نمیدونید چه ضربه ای در اینده خوا ...

عزیزم.من از ده مورد که گیر میده یکیشون دفاع میکنم.چون واقعا سر هر مسئله بیموردی دخترمو دعوا می‌کنه و گاهی توصورتش میزنه.میشه نشست ونگاه کرد.این چه تربیت کردنیه

الهی  مامان منم این مشکلو داشت فقط صبر، خیلی سخته، باید سعی کنی رامش کنی،مامان من سعی کرد اعت ...

چطوری؟راهکار مادرتون چی بود

[QUOTE=100710866]عزیزم.من از ده مورد که گیر میده یکیشون دفاع میکنم.چون واقعا سر هر مسئله بیموردی دخترمو دعوا می‌کنه و ...[/QUOTE

ببین باید رابطت با شوهرتو خوب کنی تا بتونی روش برش داشته باشی

یا اگر اوکی نمیشه تو خلوتتون بگو دختر اگه از پدر محبت نبینه به سمت پسرمردم پناه میبره یا از خونه فرار میکنه یا یکی میره تو جلدش از راه به درش میکنه

انقدر باید به دخترت عشق بدی که دیگه هیچی به چشمش نیاد بگو یه اشتباهیم کرد بهش اخم کن دوسه روز محلش نزار بزار بفهمه کارش بد بوده

اخه دعوا وکتک فقط بچه رو جری میکنه

[QUOTE=100710866]عزیزم.من از ده مورد که گیر میده یکیشون دفاع میکنم.چون واقعا سر هر مسئله بیموردی دخت ...

بیشتر از صدبار این مورد رو گفتم وازش خواهش کردم اما کو گوش شنوا

اخه گناه داره بچه رو چرا میزنه اه

دلم خونه به خدا.امروز آنقدر ناراحتم.چون دخترم گریه میکرد و می‌گفت از بابام متنفرم خدا کنه زودتر بمیره.این حرف روشنیدم واقعا نگران شدم

بیشتر از صدبار این مورد رو گفتم وازش خواهش کردم اما کو گوش شنوا

نمونه دعواشو با دخترت میگی مثلا

دلم خونه به خدا.امروز آنقدر ناراحتم.چون دخترم گریه میکرد و می‌گفت از بابام متنفرم خدا کنه زودتر بمیر ...

الان میخواستم همینو تایپ کنم واست این بچه در آینده از پدرش متنفر میشه به شوهرت بگو این بچه بزرگ بشه دیگه محل بهت نمیذاره دوستت نداره نکن اینکارو اعتماد بنفس بچه رو میکشه اینجوری