2777
2789

هروقت درست میکنم زیاد جالب نمیشه روم نمیشه واسه شوهرم یامهمان درست کنم هرکی خوشمزه درست میکنه لطفا بهم بگه چجوری

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلاب و دارچین و زعفرون با قره قروت بریز

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

یه قلق آخرش که یه قاشق گلاب می ریزن

یه اینکه حتما لپه رو قبل پخت تفت بدی

و لیمو عمانی 

این سه تا خیلی مهمه

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

لپه رو جدا بپز آبش بریز دور بعد با رب تفت بده و اخر سر اضافه کن به گوشتت که جدا با پیاز داره میپزه و بقیه ماجرا

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

چند تا رمز داره قیمه. پیاز زییییآد. دارچین. ۵ تا قطره گلاب . و زعفرون اخرش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ادویه فلفل سیاه و دارچین بزن ...۵ دقیقه آخر که خواستی خاموش کنی یه قاشق گلاب بزن...مثل طعم نذری میشه

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫

اخر کارم توش دارچین بزن و گلاب 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

ببین دخترررم

اول پیاز رنده کن سرخ کن مقداری گوشتو بریز تفت بده رب دو قاشق پر بریز تفت بده البته رب بسته ب اندازه و کیفیت رب فرق میکنه 

من همیشه گوجه رنده هم میریزم خوب تفت بده اینازو

لپه هم ک از قبل خیسوندی ابکش کن خوب تفت بده با موادت

تا اینجا اوکی؟

حتما حتما لپه رو با گوشت تفت بده

حتما دارچین جزو ادویه هاتون باشه

نیمه های پخت خورشت یه پیاز داغ کوجولوی خوش رنگ بگیرین و توش کمی پودر هل بریزین و فلفل سیاه و به خورشتتون اضافع کنین

ربع ساعت اخر هم دوتا قاشق گلاب توش بریزین

اونوقت ببین چییی پختی؟

من این دستور رو به زن داداشم یاد دادم میگفت بابام دلش میخواسته خورشت قیمه رو ببره و نشون همسایشون بده و بگه ببینین دخترم اینو پخته

بیا بشین دخترم تا واست بگم من ی مدت انقدر درست کردم تا حرفه ای شدم حس میکنم پیرزنی شدم😂

ممنون میشم اگه یادم بدی

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری