2777
2789
عنوان

امروز تصمیم مهمی گرفتم 🙁بیایدلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 39 پست
تو دلشو خالی نکن اول زندگی  خب نمیتونه ایندش رو خراب کنه ک

جدی میگم .

نباید با مردم قرار میذاشت و الان میرفت سمت یکی دیگه. فکر کن بر عکس بود چقدر ناراحت کننده میشد

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم میفهمن چی میگی خودمم پشیمونم من خیلی واسه رسیدن بهشم جنگیدم ولی نشد...منطقی ک فک کردم خیل ...

نمیدونم والا 

من خودم یکی بهم قول داد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد، انشالله جنازش رو ببینم

نمیدونم والا  من خودم یکی بهم قول داد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد، انشالله جنازش رو ببینم

قول بدی و یدفه بری بدون توضیح اره بده ولی من از خیلی وقت پیش بهشم میگفتم ولی دنبال ی موقعیت مناسب بودم نمیگم الان مویعیت مناسبی بودا نه اصلا ولی نمیتونستم بیشتر از این ادامه میدادم باید ی راه رو انتخاب میکردم اگه با اون بودنو انتخاب میکردم دو سال سه سال دیگه بعد از زدواج میدونستم طلاق میگیم هیچی ولی از هم سرد میشدیم چون گفته بودم همه چیو هم تو نی نی سایت هم برا دوستام همه میگفتن نکن 

ببخش ولی دلت خیلی سیاهه  سعی کن ازش بگذری  البته ببخش جسارت کردم

خیلی درد داره لباس خواستگاری بخری رو دیوار خاک بخوره چند سال. درد داره یک هفته مونده به قول و قرارها طرفت نیاد و بره.

بعد ببینی بجای اینکه برای رسیدن بهت تلاش کنه شوهر کسی دیگه شده.

خوشبخت نشه ، نمیدونم چطوری ولی تا روزی که زندس خوشی نبینه

خیلی درد داره لباس خواستگاری بخری رو دیوار خاک بخوره چند سال. درد داره یک هفته مونده به قول و قرارها ...

منم شکست خوردم خیلی عمیق تر از تو 

خاستی تو خصوصی بهت میگم ولی بخشیدم 

خدا جای حقه همچین پدرشو دراورد ک حد نداره

منم شکست خوردم خیلی عمیق تر از تو  خاستی تو خصوصی بهت میگم ولی بخشیدم  خدا جای حقه همچین ...

باشه خصوصی بنویس ، من الان دستم بنده میام میخونم. درخواست میدم تایید کن