2777
2789
عنوان

خدايا اذيتم برا اين وضعيت مهمان

422 بازدید | 7 پست

پيرو تايپيک قبلي ، نتيجه اين شد که فقط تحمل و صبوري کنم 

خسته م بخدا ، از هشت و نيم صبح سر پام صبحانه ميدم فکر نهارم ، سفره نهار پهنه فکره شام هستم خودمم کم غذام ، چه گناهي کردم اخه ، به خواهر برادرم زنگ ميزنم حرف بزنم همينارو بگم ميگن خدا صبر بهت بده 

برادر همسرم اينجاست براي کار اومده ،توي دو ماه چند تا شغل عوض کرده ، ديروزم تسويه کرد ، الان دراز به دراز وسط پذيرايي يه ، ميگه ميخام امتحان کنم ببينم کودوم شرايطش خوبه ، اخه تا کي ، بعدش چي ؟ چرا خونه خواهرت نميري ، اي خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودش باید شعورش بکشه من واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینجوری هستن فعلا هم هیچ کاری از دست برنمیاد اگه میتونید براش زن بگیرید حالا جالب اش اینه فردا روزی بری یه ناهار خونش زنش اخم و تخم میکنه 

عزیزم خودش باید شعورش بکشه من واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینجوری هستن فعلا هم هیچ کاری از دست برنمیاد ...

نميخاد ازدواج کنه ، با کودوم پول اخه بخاطر اينکه 360 پول خابگاه نده اومده اينجا