2777
2789
عنوان

ختم 6000 صلوات به نیت مامان شدنمون

254 بازدید | 54 پست

انشاالله که به حق حضرت علی اصغر دامن همه منتظرا سبز شه به زودی زود 

انشاالله هرکی دلش نی نی میخواد به زودی خبر مامان شدنشو بشنوه منم همینطور 

ماه محرم نزدیکه انشاالله به حق امام حسین امسال محرم با فرشته تو دلمون بگذره.

هرکی هرچقدر میتونه صلوات برداره ۶۰۰۰ تا تموم شه تا پس فردا 

حاجتتون روا انشاالله... ❤

من 200.

خیلی برام دعا کنید

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۵۰۰تامیفرستم براتون به نیت همه منتظرای نی نی ایشالاکه به زودی زودمامان بشین الهی امین

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

ممنون خبرم کردی 

من1000 تا صلوات برمیدارم

ان شاء الله که خدا دامنتونو سبز کنه و فرزندانی سالم و صالح بهتون عطا کنه و اونایی هم که بچه دارن خدا ان شاء الله براشون نگه داره و عاقبت بخیریشون کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
@delinaz76     @maho0or     @m1376     @شهلا_سعیدی   &n ...

۲۰۰تا دعا کنید من این ماه مامان باشم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
@delinaz76     @maho0or     @m1376     @شهلا_سعیدی   &n ...

انشالله ک ب حق حضرت علی اصغر هممون ب خواستمون برسیم.منم فردا بی بی میزنم انشالله ک با اون دستای کوچولوش حاجت همه رو بده باب الحوائجمون.امیدوارم این همه علائمی ک دارم بیخود نباشه ب حق گلوی تیر خورده علی اصغر دامن هممون سبز شه

...