2777
2789

تو هرجا که ممکنه تو خانواده خودتون یا شوهرتون یا جاهای عمومی 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش فکر کردین چقدر کار درستی کردین یا نه بعدش پشیمون شدین 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

من بیشتر وقتا کوتاه اومدم چون طرف میخواسته دعوا راه بندازه کار من دیرتر حل بشه منم سکوت کردم یا غذرخواهی که قضیه کش نیاد حل شه بره 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
بعدش فکر کردین چقدر کار درستی کردین یا نه بعدش پشیمون شدین 

نه. بهترین کار گذشت و بخششه. جنگ و دعوا بیشتر پشیمونی داره. اما خیلی هم نباید از حق گذشت

خواهی بیا ببخشا، خواهی برو جفا کن. 
من بیشتر وقتا کوتاه اومدم چون طرف میخواسته دعوا راه بندازه کار من دیرتر حل بشه منم سکوت کردم یا غذرخ ...

آفرین ذیرکی کردین

ریا نشه بله خیلی پیش اومده

ولی شوهرم میگه اشتباه میکنی چوم آدما ارزش کارتو درک نمیکنن و بعدها برات مشکلساز میشه هرقدر میگم من با خدا معامله میکنم نه ادما، قانع نمیشه. خودشم خیلی مومنه ولی میگه از حقت نباید برا هرکسی بگذری

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من هر وقت خانواده حرفی بزنه دلم بشکنه اصلا از خودم دفاع نمیکنم که مبادا دل اونا بشکنه حتی اگه حق با ...

واقعا دل بزرگی دارین آفرین .بله تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد .آدم عاقل همیشه همینکارو میکنه .من خودم خیلی وقتا شده کسی بهم حرفی کناییه بزنه ولی با مهربونی جوابشو دادم بعدش خودم میفهمم که پشیمون شدن 

واقعا دل بزرگی دارین آفرین .بله تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد .آدم عاقل همیشه همینکارو ...

تو که عاقل تری که با مهربونی جواب میدی

من به روشون نمیارم ولی میرم سر نماز انقدددد گریه میکنمممممم چندبارم اتفاقی متوجه شدن 

ولی خب مادر است دیگررررر تنها امیدش بچه اشه نمیشه که از خودت ناامیدش کنی

منتظره معجزه ی خدا
تو که عاقل تری که با مهربونی جواب میدی من به روشون نمیارم ولی میرم سر نماز انقدددد گریه میکنمممممم ...

واقعا بخشش آدما رو بزرگ‌میکنه پیشه بقیه من خودم اینو تجربه کردم که میگم ولی جاهایی که از کوره در رفتم بعدش میگم عجب کار اشتباهی کردم البته اگه آدم به این معتقد باشه که خدا کار خوب رو بی جواب نمیزاره