یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی شوهرم میگه اشتباه میکنی چوم آدما ارزش کارتو درک نمیکنن و بعدها برات مشکلساز میشه هرقدر میگم من با خدا معامله میکنم نه ادما، قانع نمیشه. خودشم خیلی مومنه ولی میگه از حقت نباید برا هرکسی بگذری
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من هر وقت خانواده حرفی بزنه دلم بشکنه اصلا از خودم دفاع نمیکنم که مبادا دل اونا بشکنه حتی اگه حق با ...
واقعا دل بزرگی دارین آفرین .بله تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد .آدم عاقل همیشه همینکارو میکنه .من خودم خیلی وقتا شده کسی بهم حرفی کناییه بزنه ولی با مهربونی جوابشو دادم بعدش خودم میفهمم که پشیمون شدن
بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست
تو که عاقل تری که با مهربونی جواب میدی من به روشون نمیارم ولی میرم سر نماز انقدددد گریه میکنمممممم ...
واقعا بخشش آدما رو بزرگمیکنه پیشه بقیه من خودم اینو تجربه کردم که میگم ولی جاهایی که از کوره در رفتم بعدش میگم عجب کار اشتباهی کردم البته اگه آدم به این معتقد باشه که خدا کار خوب رو بی جواب نمیزاره
بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست