2777
2789
عنوان

بچه ها کاربر مهسا ترکیدهمون که گفت دوقلو هامو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 37 پست
عزیزم بهم گفت ایشالا بچت مرده به دنیا بیاد ایشالا بزغاله بشه ایشالا به خاک سیاه بنشینید.نه تنها من ب ...

ایشالله که چیزی نمیشه مامانی مهربون

تو فقط حواست به خودتو نی نی باشه...

چیزایی هم که گفته یه مشت چرررررررررررررررررررررررت بیشتر نبوده

میزان فرهنگشو نشون داده

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی گفتین بهش

بجون بچم من هیچی بهش نگفتم بقیه بهش میگفتن دروغگو بعد گفتش من۲۸۰میلیون سیسمونی خریدم منم گفتم عکسشونو  بزار اگه راس میگی اونم اینارو گفت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍
عزیزم بهم گفت ایشالا بچت مرده به دنیا بیاد ایشالا بزغاله بشه ایشالا به خاک سیاه بنشینید.نه تنها من ب ...

شبیه کولی ها نفرین کرده بخند بهش 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
نفرین اون مگه می‌گیره که نگرانی ؟  اگه اینجوری بود الان نصف بیشتر کره زمین از نفرین بقیه سوخته ...

ن ادم ناراحت میشه دیگ

حق داره

به همین سوی چراغ قسم کاربر قدیمی ام😃والا بوخودا   تیکر بارداریم نیست

به حرف گربه کوره بارون نمیاد 

انقد بگه تا بمیره 😆

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

خدا نشسته ببينه اون چي ميگه ميدونم يه كم ادم ميترسه خدا جاي حقه ان شاالله سالم وصالح باشه كوچولوت وزير سايه مامان وباباش بزرگبشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

غلط کرد, نفرین همچین ادمایی اونم ب ناحق گیرا نیست, ولی برای اینکه دل خودت اروم بشه چون باردارم درکت میکنم ی صدقه بده و ایه الکرسی بخون