2777
2789

سلام . این تاپیکو نزدیک ظهر هم زدم چون ی سری سوالا داشتم ، پرسیدم.  خب خیلی خوب بود جوابا . حالا دوباره زدم تا ی سری جوابای بیشتر بشنوم 😅😅 

من امسال اولین سالیه ک میخوام برم دانشگاه ... یه سری چیزا میخواستم بپرسم و بدونم ! اما خلاصه میکنم ،،، لطفا بهم بگین فضای دانشگاه واسه ترم اولیا چطوریه؟ درمورد ترم اولیا چ فکری می کنن؟ چه چیزایی رو باید رعایت کنم ؟ هم نسبت به دخترا و هم پسرا . واقعا نمی خوام اذیت شم یا درگیر هر گونه حاشیه ای. بهم از نوع پوشش بگین تا رفتار و این جور چیزا. اگ خاطره ای هم از استرس هاتون و آماده سازی هاتون واسه رفتن دانشگاه واسه اولین بار دارین یا هر نوع خاطره ای ک از دانشگاه دارینو بگین اگ دوس دارین ...   

میشه یکم انرژی مثبت بدین 😢 درسته نوزده سالمه ولی هنوز نی نی ام .. یه خورده هم مظلوم . واسه همین از دانشگاه خیلی می ترسم .. بترسم؟؟

حس می کنم ی جوجه ی مظلومی ام ک داره میره قاطی جوجه های شاخ طور  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم‌مسخره میکنن‌ترم‌اولیا‌رو‌بعدش‌درگیر‌جو‌اونجا‌نشو

یکم‌‌یه‌جوریه‌اولش‌ولی‌خوبه‌کلا

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

والا ما که گاری به ترم اولیا نداریم خودمونم یه روز ترم اولی بودیم.یه تیپ اسپرت شیک بزن راحت برو با اعتماد به نفس.استرس نداشته باش 😊

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

فقط و فقط یک چیزو بودن که من دخترایی رو میشناختم که همه دخترای سنگین و باحیایی بودن که ادم از دیدنشون لذت میبرد ولی بعد از رفتن به دانشگاه خیلیاشون به کثافت کاری کشیده شدن . خصوصا اونایی که رفتن خوابگاه .

الان قراره یه مشت دختر و پسر بچه بعد از 12 سال برن قاطی همدیگه . از فردا سیل مزاحمین شروع میشه . هر دقیقه یکی میاد به بهانه جزوه باب دوستی رو باز کنه . سعی کن بی جنبه نباشی. همین !

مهم نیس بقیه چه فکری میکنن فقط سعی کن قاطی اکیپا نشی دو سه تا دختر که اوکی بودن باهاشون تو محیط دانشگاه باش که تنها نباشی

ارایش زیادو لباس انچنانیم نباشه بهتره

هرچی ساده تر باشی سرت تو کار خودت بهتره

عزیزم فقط خواهشا جذب جنس مخالف نشو و بدون فقط کشش هورمونی و لا غیر  

سعی کن تمرکزت روی درست باشه و از نظر اجتماعی فعال تر باش 

یه کاره نیمه وقت مثل تایپ یا غیره هم پیدا کن شاید بگی لازم نداری ولی همین کارای حزبی بعدا که سر کار رفتی به دردت میخوره 

هیچ نگرش خاصی به ترم اولیانیست عزیزم

هرسوالی که داشتی از دخترا بپرس راحت کمکت میکنن

فقط بعضی پسرای تازه به دوران رسیده مسخره میکنن که اونم بعد دوماه تموم میشه

پوششت هم سعی کن مناسب دانشگاه باشه جوگیرنشی مانتو جلوباز بارژ قرمز بزنیا

یه ارایش لایت با مانتوی اسپورت بهترین تیپه

درکل جوگیر نبااش ماه اول پانشو باپسرا برو بیرون یا باهاشون دوست نشو

سعی کن یه مرزی رو برای ارتباط باهاشون بزاری

باهاشون بگو بخند توی کلاس ولی بهشون رو نده که پررو بشن یابه اسم صدات کنن واینا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏