2777
2789
عنوان

اگه برگردین به قبل ازدواج

105 بازدید | 13 پست

یه سوال چند وقته توی ذهنمه میخوام بدونم واقعا چند نفر از زندگیشون راضی هستن.....اگه برگردین به قبل ازدواج بازم با همسرتون ازدواج میکردین یا شخص دیگه ای رو انتخاب میکردین....خودم قطعا همین زندگی که دارم رو انتخاب میکردم دوباره

همین زندگی

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

قطعا بازم همسرمممم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نمیکردم چون انتخابای خوب پیش روم بود.ولی با عجله بخاطر قیافه گول خوردم وازدواج کردم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

منم موقع دعوا میگم اصلا حتی نگاش هم نمیردم موقعی که خوبیم با هم میگم انتخاب درستی بوده 

الان میگم حتی نگاهش هم نمیکردم پسره احمق بیشعور رو 😠😠😠

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘