این تاپیکو به درخواست یه دوست ک فوق العاده نیاز به کمک داره زدم ماجرا؛ ماجرای خودم نیست
خواهش میکنم قضاوت نکنید و اگه تجربه ای ؛ اطلاعاتی چیزی میدونید بگید
:من توی فروردین حامله شدم دو تا بچه بزرگ دارم و حاملگیم خیلی ناخواسته بود نمیخواستمش رفتم یه دکتری ک یکی از اشناهامون بود سونو گرفتم و اینا دکتر گفت اگه میخوایش باید هر ماه سونوی مخصوص بگیری ک هزینشم زیاده من واقعا نمیتونستم از پس بچه ی دیگه ای بربیام و در ضمن خیلی ناخواسته بود بخاطر همین تصمیم به سقطش گرفتم اینم بگم خیلی سن نداشت 4 هفته اش بود
دکتر گفت توی سنه توهم بارداری پر خطر محسوب میشه در ضمن اصلا وضعیت خوبی نداریم که بتونیم یه بچه ی دیگه بزرگ کنیم بچه بزرگم امسال کنکورشه و اون یکی بچمم اذیت کاره و از پس همین دوتا و خرجاشون بزور برمیام
با قرص سقطش کردم
الان تقریبا سه ماهی میشه که سقط کردم ؛ قرص ای دی برای جلوگیری مصرف کردم این ماه اما خب همونطور ک میدونید پریود نشدم ، بی بی چک زدم مثبت بود حالا بنظر شما باید چیکار کنم؟علتش چیه؟ اگه میدونید کم کنید
خانوما اگه کسی میدونه چرا کمک کنه لطفا اگه بچه دار نمیشید یا مشکل دارید سرزنش نکنید کسی از زندگی کسی با خبر نیست این خانومم خیلی گرفتاره بچه ی مریض داره حالا اگه کسی نظری داره بگه