2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 18 پست
والا من هزاربار برام پیش اومده که بی بی چک مثبت شده حتی تو تاپیکامم هس ولی باردار نبودم  حتی ی ...

بنظرت با وجود ال دی میشه باردار شد؟

اگه آره چرا اسمشو میزارن قرص جلوگیری مردمو بد بخت میکنن

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
بنظرت با وجود ال دی میشه باردار شد؟ اگه آره چرا اسمشو میزارن قرص جلوگیری مردمو بد بخت میکنن

ااره میشه عزیزم هر چیزی دست خداس اگه با وجود قرص هم باردار شد دیگه حکمته خداس و نباید دوباره سقط کنه 

شرایط هر چقدم بد بازم صلاح خدا هر چی باشه همون میشه سقط بچه ای که خدا میکار تو دلت خیلی گناهه بخدا یه ذره باهاش صحبت کن بگو شرایط اگه بده برای همه بده دیگه کشتن بچه ای که از خون و گوشت خودته چیه اخه 

اصن شاید همون سومی انچنان دلسوزشون بشه 😍😍

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا دفع شد در ضمن اگه سقط نشده بود که هنوز علائم بارداری رو داشت ولی مطمعنا سقط شده

در هیچ‌شرایطی سقط قابل قبول و توجیه پذیر نیست در هیچ شرایطی قتل قابل توجیه نیست مگر جون مادر در خطر باشه  فقط