2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از سقط جنین

886 بازدید | 18 پست

این تاپیکو به درخواست یه دوست ک فوق العاده نیاز به کمک داره زدم ماجرا؛  ماجرای خودم نیست 

خواهش میکنم قضاوت نکنید و اگه تجربه ای ؛ اطلاعاتی چیزی میدونید بگید

:من توی فروردین حامله شدم دو تا بچه بزرگ دارم و حاملگیم خیلی ناخواسته بود نمیخواستمش رفتم یه دکتری ک یکی از اشناهامون بود سونو گرفتم و اینا دکتر گفت اگه میخوایش باید هر ماه سونوی مخصوص بگیری ک هزینشم زیاده من واقعا نمیتونستم از پس بچه ی دیگه ای بربیام و در ضمن خیلی ناخواسته بود بخاطر همین تصمیم به سقطش گرفتم اینم بگم خیلی سن نداشت 4 هفته اش بود 

دکتر گفت توی سنه توهم بارداری پر خطر محسوب میشه در ضمن اصلا وضعیت خوبی نداریم که بتونیم یه بچه ی دیگه بزرگ کنیم بچه بزرگم امسال کنکورشه و اون یکی بچمم اذیت کاره و از پس همین دوتا و خرجاشون بزور برمیام

با قرص سقطش کردم

الان تقریبا سه ماهی میشه که سقط کردم ؛ قرص ای دی برای جلوگیری مصرف کردم این ماه اما خب همونطور ک میدونید پریود نشدم ، بی بی چک زدم مثبت بود حالا بنظر شما باید چیکار کنم؟علتش چیه؟ اگه میدونید کم کنید

خانوما اگه کسی میدونه چرا کمک کنه لطفا اگه بچه دار نمیشید یا مشکل دارید سرزنش نکنید کسی از زندگی کسی با خبر نیست این خانومم خیلی گرفتاره بچه ی مریض داره حالا اگه کسی نظری داره بگه 

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون

مطمعنی سقط شده سنو رفتی سقطش تایید شده؟

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

شاید سقط نشده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا دفع شد در ضمن اگه سقط نشده بود که هنوز علائم بارداری رو داشت

ولی مطمعنا سقط شده

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
اول بره ببینه کامل سقط شده بعدشم بره دکتر شاید مشکل هرمونی پیدا کرده

سقط شده اگه نشده بود علائمو داشت یا شکمش جلو می امد

ممکنه دوباره باردارشده باشه

قرص ال دی مصرف کرده برای جلوگیری

الان بی بی چکش مثبت شده 

چرا کسی میدونه؟

با وجود ال دی مگه ممکنه جلوگیری نشه؟

بی بی چک الکی خط میندازه به بی بی چک که نباید اعتماد کنی  آزمایش خون بده خیال خودتو راحت کن

بنظر شما چی میتونه شده باشه؟

احتمالا  دوباره باردار شده یا مشکل هرمونیه....بله من میشناسم کسانی رو که با ال دی باردار شدن

آها مرسی

قرص ال دی مصرف کرده برای جلوگیری الان بی بی چکش مثبت شده  چرا کسی میدونه؟ با وجود ال دی مگه ...

بله گاهی ممکنه پیش بیاد البته درصدش خیلی پایینه

یه سونو بره یا ازمایش بتا بده خیالش راحت بشه

بنظر شما چی میتونه شده باشه؟

والا من هزاربار برام پیش اومده که بی بی چک مثبت شده حتی تو تاپیکامم هس ولی باردار نبودم 

حتی یه ماه ما اصلا اقدام بارداری نکرده بودیم بی بی چکم مثبت بود 😂

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒