2777
2789
عنوان

چراآبجی من اینجوریه؟ هرسال ته دلمو خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 27 پست

من نمیفهمم یعنی چی؟ رسم عید قربان دیگه چی هست؟ من میدونم که حاجی های حج واجب هرسال میکشن مگه غیر از اونم هست که کسی هرسال بکشه بی خود بیجهت؟ جدای از اینها به خواهرت چه مربوط که شما چقدر خرج میکنید و باید ثواب کنید یا نکنید یا چطوری خرج کنید😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا کوتاه بیاید به گوسفند بدبخت چکار دارید

اصن بکشید که چی بشه

بگو من جور دیگه کمک میکنم نگران ثواب من نباش

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

بچه ها بنظر شما،  عزادارن بودن یه خانواده میتونه علت قربانی نکردن باشه؟ 

بعدش مادرم میگم چند تا سهم قربانی بیار بدیم به فقرا، در حالیکه ما امسال قربانی نداریم. نمیخام بگم نداربم چی بگم؟ 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
بهش نگفتم ابجیم گفته. گفتم منم گوسفندمیخام. اینهمه گول خرج میکنیم اینم روش. گفت الان پول ندارم. اونر ...

دیگه خودتو ناراحت نکن ما پارسال تموم شد هفتا گوسفند بابام واسه پدرش خدابیامرزدش قربونی کرد

من نمیفهمم یعنی چی؟ رسم عید قربان دیگه چی هست؟ من میدونم که حاجی های حج واجب هرسال میکشن مگه غیر از ...

کسانی که حج رفتن اگه استطاعت مالی داشته باشن بعد از حج  هم هرساله قربانی میدن، سمت ما که اینجوریه