2777
2789

ما رسم عید قربان داریم. شوهرم ایناندارن... ازوقتی عروسی کردیم گوسفند نکشتیم. هم پارسال هم امسال آبجیم کلی طعنه و کنایه که چرا نمیکشین؟ میگم گرونه. میگه اینهمه خرج میکنین اینم کنین. ثواب داره😢 هرسال همینجوری ته دلمو خالی میکنه. خیلی ناراحتم

درحالی که بنده خداشوهرم اونروز یک و سیصد فقط پول گوشت داد که اگه مهمون داشتیم براشون درست کنیم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش فکر کردن نداره...بی خیال

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
عزیزم بهش توضیح بده قرار نیست ک زندگیتو بخاطر حرف خووهرت خراب کنی یا دعوایی یا بحثی بخاطر ی حرف بین ...

بهش نگفتم ابجیم گفته. گفتم منم گوسفندمیخام. اینهمه گول خرج میکنیم اینم روش. گفت الان پول ندارم. اونروزم یه عالمه گوشت خریدم دیگه. گفتم ازسال بعد میکشیم. گفت خدابزرگه

من‌ اگه پولشم داشتم نمیکشتم 

ک چی ی حیوون بی زبونو بکشی!! پول همونو بده به نیازمند یا فقیر یا کودک کار 

گره گشا باش

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896