2777
2789
عنوان

واکسن نی نی

56 بازدید | 12 پست

سلام خانوما بچم دیروز واکسن چهارماهگی داشت دیروز خوب بود اما امروز بعده هربار استا دادن بالامیاره بدجور  ازطرفی تبم داره نمیتونم ندم 

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بده،واکسن روز بعد اثر میکنه،چه استامینوفنی میدی، پاراکید بده

پاراکید میدن سوسپانسیونه از مزش بدش میاد بالا میاره

اگرتبش خیلی بالاس ببرید بیمارستان، ولی اول با اب ولرم پاشوره کنید مخصوصا مچ دست وپاش، زیربغل، سینه&n ...

سرخود شیاف بزارم مشکلی پیش نمیاد دماشو با تبسنج دیجیتالی گرفتم ۳۷.۸ بود

ببین اول این که اگه تب سنج معمولی داری بزار مقعدش تا دمای دقیقشو بفهمی. 

چون زیر بغل نیم درجه خطا داره .

دوم این که هیچ وقت بچرو یهو اب نزنی یخ کنی خدایی نکرده یهو دما میاد پایین تشنج میکنه . 

سوم رو پیشونی اصلا دستمال خیس نزار 

بعدش اگه دما سنج مقعدی ۳۸ به بالا بود . با دکتر تماس بگیر شیاف بزار اگه نشد حتما ببر بیمارستان تا بزارن

خداروشکر
ببین اول این که اگه تب سنج معمولی داری بزار مقعدش تا دمای دقیقشو بفهمی.  چون زیر بغل نیم درجه ...

اره زیر بغل سیو هشت نشون داد

ازین زیر بغلیاست میشه رو مقعدم امتحان کرد چجوری

خیلی با احتیات . پاهای بچرو بالا بگیر محکم تکون نده بزار دم مقعد اما داخل نکنیا دردش میاد یک دو میل بره تو

خداروشکر