عجیبه والا همین هفته پیش از جمالزاده خریدم 42.البته ی بار شوهرم سمت شهریار رفته بود 37.ادرس داروخانه رو بی زحمت میدی منم برم بخرم؟
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خ نامجو سر کوچه لاله داروخانه خانم دکتر خورشیدزاده
مرسی عزیزم
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم من امروز رفتم داروخانه قیمت ایروویت چهل و خورده ای شده ولی اینجا آف داره 29 تومنه گفتم بهت خبر ...
مرسی عزیزم.من الان حدود 6ماه قطره آیروویت بالای 40میخرم.ممنون که اطلاع دادی گلم