2777
2789
عنوان

پول ازهمسر

1204 بازدید | 143 پست

سلام بچه ها.خسته شدم شوهرم هیچ وقت بهم پول نمیده من انگار گدام.حتی هزارتومن  پول تو خونه نیست .چکارکنم بخدابه پیر به پیغمبری این روز عزیز قسم من ولخرج نیستم یکی منودرک کنه دارم ازغصه دق میکنم

عزیزم😞

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره و نمیده؟

ازش تا حالا با زبون خوش خواستی و نداده!

اخه من خودم از شوهرم پول نمیگیرم بهش گفتم من خیلی غدم..از بابامم پول نمیخواستم خودش میداد..

شوهرمم خودش میده.. کم میده ولی من رو نمیندازم..

ولی بگم میده.. اگر داشته باشه میده ..

تو اگر با زبون خوش خواستی نداده یا داشته نداده جای تامل داره.. اگر نداشته یا اگر با غرغر پول خواستی نداده یا کم داده مقصر تویی

درود بر شما  

به شما پیشنهاد میکنم احقاق حق کنید

شوهر شما باید نیک بداند نفقه جزلاینفک نکاح اسلامی می باشد

باید در حدود متعارف هزینه های شما را من جمله ( خوراک و پوشاک و مسکن و....) و دیگر اموراتی که عرف وجود انرا الزام می داند براورده کند

دقت کنید وظیفه ایست" اخلاقی"شرعی"قانونی

با گفتاری همراه با محبت تعهدات همسرتان را گوش زد کنید

اگر کفایت نکرد از پدر و مادرشان تقاضا کنید به امور شما رسیدگی کند

اگر به نتیجه نرسیدید و زندگی برای شما به تنگنا رسیده باشد از طریق قانونی وارد شوید

یواشکی از جیبش بردار البته خورد خورد 

سرکار خانم از شما بعید است

یواشکی برداشتن ایا غیر از سرقتی محترمانه است؟؟؟

یواشکی پول بردارد؟؟؟

این حق زنان است بعد شما پیشنهاد میکنید حق خود را یواشکی بردار؟؟

والله عالم