2777
2789

دوبار تاحالا ای یو ای کردم ولی نشد دلیلی هم برا نازایی ندارم حالام‌میخام برم برا ای وی اف ولی دکترم گفت ازمایشات ایمنی رو نمیخاد بدی کسی نظری نداره؟

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شش بار ایوای و آی وی اف کردم نگرفت ازمایشات ایمنی چی هست؟ 

یعنی بهت نگفته دکترت بعد از این همه . شماکجایی دکترت کیه

ولی میگن آی وی اف های پاییز موفق ترن  الان دونفر از فامیل های ما میخوان ای وی اف کنن گفته عکس رنگی بگیرن وازمایش ذخیره تخمدان  بعد پاییز براشون انجام میدن مهر یا ابان

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
منم شش بار ایوای و آی وی اف کردم نگرفت ازمایشات ایمنی چی هست؟

کجایید شما  دکتری تو بیمارستان شریعتی هست خیلی تعریف میکنن هرکی رفته بچه هاش الان به دنیا امدن  دونفر هم تو نوبت هستن مهر یا ابان ای وی اف کنن

کجایید شما  دکتری تو بیمارستان شریعتی هست خیلی تعریف میکنن هرکی رفته بچه هاش الان به دنیا امدن ...

اصفهان؟؟؟؟

چرا بهتره؟

نمیدونم این دکتره برا چند نفر انجام داده الان دوقلو وسه قلوهاشون به دنیا امدن  تو بیمارستان شریعتی   به فامیل ماهم گفته مهر یا ابان برات انجام میدن  گفته تو پاییز انجام میدن موفق تره وبچه ها میمونن

نمیدونم این دکتره برا چند نفر انجام داده الان دوقلو وسه قلوهاشون به دنیا امدن  تو بیمارستان شری ...

چ جالب. اگه منظورتون اصفهانه میشه اسم دکترش رو بگید