2777
2789

سلام من 6 شهریور ازمایش آمینو دارم میشه اونایی که ازمایش آمینوسنتز دادن بیان و بگن ریسکشو چی بوده و بچشون سلامته؟؟؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

سلام ریسکتون چند بود ک آمینوسنتز انجام دادین ؟؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریسکم ۱ ب ۱۰۰یعنی باید آمینو انجام بدم!؟😭

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
سلام دوست من دوتا بچه هاش ریسکشون یک به بیست بود، آمینو سالم، الان هم سالم سالم و باهوش خداروشکر 😊& ...

سلام عزیزم من پسرم سالمه و این یکی ریسک تریزومی 18 رو تخمین زدن ممکنه چیزی نباشه؟؟ خیلی خیلی نگرانم و از کورتاژ میترسم .

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
من ریسکم ۱ ب ۱۰۰یعنی باید آمینو انجام بدم!؟😭

ریسک چی عزیزم؟به نظر من حتما آمینو بده ان شاالله که نی نی سالمه.برا منم دعا کنید

من بهاطر كيست دوطرفه تو مغز جنين رفتم سالم بود

خدارو شکر خیلب براتون خوشحالم.برا منم دعا کن گلم 

آمینوسنتز براب چی میدن ؟؟

اگه غربالگری مشکل داشته باشه ازمایش آمینو میدی که مطمئن شی و بعد نامه سقط میدن ان شاالله برا کسی پیش نیاد

ریسک چی عزیزم؟به نظر من حتما آمینو بده ان شاالله که نی نی سالمه.برا منم دعا کنید

مگه کسایی ک ریسک غربالگریشون بالاس این آمینو رو انجام نمیدن؟؟🤔

ریسک غربالگری اول منظورم بود

سلام ریسکتون چند بود ک آمینوسنتز انجام دادین ؟؟

ریسک من تریزومی 18 رو 1 ب 13 تخمین زدن.

مگه کسایی ک ریسک غربالگریشون بالاس این آمینو رو انجام نمیدن؟؟🤔 ریسک غربالگری اول منظورم بود

دقیقا منم ریسکم بالاس 1 ب 13.

ریسک من تریزومی 18 رو 1 ب 13 تخمین زدن.

انشالا ک سالمه،خیلیا دیدم انجام دادن و سالم بوده،انشالا ک دلت شاد میشه،نگران نباش😘

سلام عزیزم من پسرم سالمه و این یکی ریسک تریزومی 18 رو تخمین زدن ممکنه چیزی نباشه؟؟ خیلی خیلی نگرانم ...

آره بابا خیلی خطا داره غربال‌گری نگران نباش به امید خدا که هیچی نیست و صحیح و سالم میاد بغلت 😍