2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

201 بازدید | 15 پست

بچه هااا 

میخام یه رنگبندی شاد برای مبلمان خونم انتخاب کنم 

ترکیب ابی تیره و زرد مد نظرمه 

با ی صندلی راحتی تک که خاکستری روشن باشه 

به نظر شماها چه رنگایی به هم میان؟

خدایا به امید تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط حواست باشه رنگ روشن نخری ک هزارتا دردسر داره

من کرم خریدم و پشیمونم چون اقوام شوهرم همشون بچه دارن میان خونمون دو ماه ازدواج کردم مبلام از رنگ و رو انداختن تازه روکش میندازم روشون ولی...

فقط حواست باشه رنگ روشن نخری ک هزارتا دردسر داره من کرم خریدم و پشیمونم چون اقوام شوهرم همشون بچه د ...

اره اتفاقا منم میخام روشن نباشه ابی که انتخاب کردم تیره هس و غالبه رنگم ابیه  

احتمالا یکی از صندلی های تک رو زرد کار کنم 

خدایا به امید تو
اره اتفاقا منم میخام روشن نباشه ابی که انتخاب کردم تیره هس و غالبه رنگم ابیه   احتمالا یکی از ...

آره اینم خوب میشه 

خونه خودتون دارین یا اجاره اس؟

اگه خونه خودتونه مبل رو تیره بردار ولی رنگ دیوار یا کاغذ دیواری رو رنگ شاد بزن با کوسن مبل ست کن 

آره اینم خوب میشه  خونه خودتون دارین یا اجاره اس؟ اگه خونه خودتونه مبل رو تیره بردار ولی رنگ ...

خونه خودمونه

دو تا قسمت از دیوار رو انتخاب کردم که کاغذ دیواری کار کنیم بقیش میخام سفیید باشه 

پرده هم باید انتخاب کنم 

تو ذهنمه پرده رنگش به مبلا نزدیک باشه اما مبلام ساده باشن پرده یکم شلوغتر باشه طرحش

خدایا به امید تو
خونه خودمونه دو تا قسمت از دیوار رو انتخاب کردم که کاغذ دیواری کار کنیم بقیش میخام سفیید باشه  ...

خیلی هم عالی

ولی ب نظرم پرده ساده قشنگ تره نیست؟

ساده ولی مدل دار انتخاب کن با رنگی ک ب دکورت بخوره خیلی قشنگ میشه 

خیلی هم عالی ولی ب نظرم پرده ساده قشنگ تره نیست؟ ساده ولی مدل دار انتخاب کن با رنگی ک ب دکورت بخور ...

اره نظر شما هم قشنگه ساده مدل دار باید بگردم مدلای مختلفمو ببینم 

مرسیییی گلم 

خدایا به امید تو
من طوسی صورتی گرفتم صورتیش کم رنگه ب کالباسی مبخوره انگار . بنظرم شما زرد نگیر دوستم گرفته بعد ی مدت ...

فقط ی دونه تک میخواستم زرد بگیرم 

خدایا به امید تو

فروش لوازم خانگی شامل سرویس خواب.فرش.مبل و... بدون واسطه مستقیم از تولیدی همه جنسامون تضمینی و با کیفیت ارسال ب سراسر ایران داریم 

09332726022

پیج اینستاگرام

_Lavazem_khunegi_arzan